Király Linda rendszeresen edz, és ez meg is látszik rajta: nagyon lefogyott – Videó

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
fogyás Király Linda videó edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Linda rendszeresen edz, és ez meg is látszik rajta. Nagyon lefogyott. 

Király Linda régóta küzd a súlyféleségével, nagyon sokan bántották őt, és ő is sokszor bántotta saját magát a teste miatt. Kiderült azonban, hogy több betegség a felelős a drasztikus hízásáért és azért, hogy nehezen akarnak róla lemenni a kilók.

Király Linda rendszeresen edz, és meg is látszik rajta Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az agyában kialakult ciszta is közrejátszik a problémájában, és a mai napig folyamatos harcban van önmagával. Folyamatosan edz, sokszor Tóth Verával közösen izzadnak a teremben a kívánt alak eléréséért, és a küzdelemnek meg is van az eredménye. Egy videón, amelyet Joshi Bharat töltött fel, jól látszik, mennyit fogyott már az énekesnő, aki persze mindenhogy gyönyörű.

Miley Cyrus erotikus videókkal döbbentette meg rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20190531-miley-cyrus-erotikus-videokkal-dobbentette-meg-rajongoit.htmlNem idegen a polgárpukkasztás Miley Cyrustól. Az énekesnő most olyan videókat tett közzé, amelyeken gyümölcsökkel kerül erotikus kapcsolatba. TV + Sztárok--Istenes Bence veszélyesen robogózott Máltán: egy ilyen mutatvány a jogsiba is kerülhethttp://www.life.hu/sztarok/20190531-istenes-bence-veszelyesen-robogozott-maltan-egy-ilyen-mutatvany-a-jogsiba-is-kerulhet.htmlIstenes Bence Máltán mutatott be veszélyes mutatványt robogójával. Egy ilyen miatt akár a jogosítvány is ugorhat. TV + Sztárok--Kis híján sorozatgyilkos áldozata lett a Blondie énekesnője, Debbie Harryhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-kis-hijan-sorozatgyilkos-aldozata-lett-a-blondie-enekesnoje-debbie-harry.htmlMegdöbbentő élményéről vallott a Blondie énekesnője: egyszer beszállt a sorozatgyilkos, Ted Bundy autójába. TV + SztárokOrigoKoós Réka megszólalt édesapja halála után: nem tudja elengednihttp://www.life.hu/sztarok/20190531-koos-reka-megszolalt-edesapja-halala-utan-nem-tudja-elengedni.htmlKoós Réka először szólalt meg azóta, hogy elvesztette az édesapját, és elárulta, nem akar jönni az elengedés. A párjára azonban mindig számíthat. TV + Sztárok--Magánéletéről vallott Várkonyi Andrea: ezért van még mindig egyedülhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-maganeleterol-vallott-varkonyi-andrea-ezert-van-meg-mindig-egyedul.htmlVárkonyi Andrea elárulta, még gyászolja előző kapcsolatát Bochkor Gáborral, és egyedülálló édesanyaként neveli a kislányát. TV + SztárokOrigoSzétköltözött Suzy és Jolly, válságban a házasságukhttp://www.life.hu/sztarok/20190531-szetkoltozott-suzy-es-jolly-valsagban-a-hazassaguk.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák, valóban válságban van Suzy és Jolly házassága. A pár szét is költözött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.