Mr. Rick több mint 10 kilótól szabadult meg: még nincs vége a folyamatnak

Forrás: FEM3 -
fogyás kiló Mr. Rick
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A retróslágerek nagyágyúja, Mr. Rick életmódváltásba kezdett. Eddig 12 kilótól szabadult meg, de még 10 kilót szeretne leadni.

Mr. Rick 2016-ban tért vissza a zenei életbe, ekkor szembesült azzal, hogy változtatnia kell az életmódján, hiszen másképp nem bírja majd a tempót. „Odafigyelek a mozgásra, kajákra és egyebekre. Ez egy folyamat, ahonnan én indultam, nagyon szép eredmény, de még van mit csinálni" – mondta Mr. Rick a Fem3-ban.

Mr. Rick több mint 10 kilótól szabadult meg Forrás: FEM3

Nem mondanám ki, hogy honnan indultam, mert az rémisztő, de most 12-nél tartok" – számolt be a zenész arról, mennyit sikerült eddig leadnia. Előtérbe helyezte a fehérjék és zöldségek fogyasztását, és búcsút intett a szénhidrátnak és a cukornak. Arról is beszámolt, hogy egyelőre sétával próbálja segíteni a fogyását, mert a lábai még nem bírnák el a futással járó terhet. „Napi 10 kilométereket gyalogolok" – árulta el Mr. Rick.

Készíts paleo kókuszjoghurtot házilag http://www.life.hu/ez-zsir/20190413-keszits-paleo-kokuszjoghurtot-hazilag.htmlA natúr joghurt kiváló választás szinte bármilyen napszakban. Eheted gyümölcsökkel, zabpehellyel, használhatod sütemények alapjaként, vagy akár salátákhoz is. Ám a boltban kaphatók java része cukrozott, sőt, a tejérzékenyek számára abszolút tabunak számítanak. Most mutatunk egy szuper alternatívát. Ez Zsír!OrigoÍgy kigyúrta magát Oczella Eszter – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-igy-kigyurta-magat-oczella-eszter.htmlOczella Eszter elképesztően kigyúrta magát, a teste csupa izom, ezt pedig most meg is mutatta a közösségi oldalán. Ez Zsír!OrigoTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Mátéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-testepitonek-allt-polyak-lilla-ferje-gomori-andras-mate.htmlTestépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté. Ez Zsír!OrigoMegmutatta bikinis testét Hódi Pamela – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190415-megmutatta-bikinis-testet-hodi-pamela.htmlHódi Pamela bikiniben mutatta meg magát a tengerparton. Ez Zsír!Origo90 kilót adott le – egy durva baleset döbbentette rá, hogy életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190411-kyle-brown-latham-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlKyle Brown-Latham legrosszabb időszakában 185 kiló volt. Egy súlyos balesetnek kellett történnie, hogy rájöjjön: változtatnia kell az életén. A baleset okozta fájdalmak az egész életmódváltását végigkísérték, de ennek ellenére is kitartott, és elérte a célját. Ismerd meg Kyle történetét! Ez Zsír!OrigoNincs ennél izzasztóbb 5 perc: próbáld ki a plank kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190412-5-perces-plank-kihivas.htmlA plank gyakorlatról ódákat lehet zengeni, annyira hatékony, és annyira sok jótékony hatása van. Következzen most egy 5 perces kihívás, amely garantáltan megizzaszt. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.