Gömöri András Máté Polyák Lilla testépítés edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Testépítőnek állt Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté.

Már többször írtunk róla, hogy mennyire kigyúrta magát Gömöri András Máté. Polyák Lilla fiatal férje a színészi karrierje mellett most újabb babérokra tör: nemrég testépítőnek állt. Nem titkolja, hamarosan egy versenyen is elindul, amelyre fokozatosan készül.

Edzéseiről rendszeresen posztol képeket és videókat a közösségi oldalára. Mutatunk belőle néhányat!

90 kilót adott le – egy durva baleset döbbentette rá, hogy életmódot kell váltaniahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190411-kyle-brown-latham-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlKyle Brown-Latham legrosszabb időszakában 185 kiló volt. Egy súlyos balesetnek kellett történnie, hogy rájöjjön: változtatnia kell az életén. A baleset okozta fájdalmak az egész életmódváltását végigkísérték, de ennek ellenére is kitartott, és elérte a célját. Ismerd meg Kyle történetét! Ez Zsír!OrigoNincs ennél izzasztóbb 5 perc: próbáld ki a plank kihívásthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190412-5-perces-plank-kihivas.htmlA plank gyakorlatról ódákat lehet zengeni, annyira hatékony, és annyira sok jótékony hatása van. Következzen most egy 5 perces kihívás, amely garantáltan megizzaszt. Ez Zsír!OrigoFürdőruhában mutatta meg csodás alakját Ördög Nóra – fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190414-furdoruhaban-mutatta-meg-csodas-alakjat-ordog-nora.htmlA naplementében mutatta meg csodás sziluettjét Ördög Nóra. Ez Zsír!--46 napig csak sörön élt egy férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190410-46-napig-csak-soron-elt-egy-ferfi.html46 napon keresztül csakis sörön élt egy férfi: elárulta, hogyan élte meg ezt az időszakot. Ez Zsír!OrigoKét év alatt fogyott le a 242 kilós férfi: megváltozott az egész életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-dustin-hall-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár a születési súlya sem volt átlagos, mindig is ő volt a „nagydarab srác”. Dustin Hallnak azonban volt akaratereje kilépni a skatulyából, amikor pedig elhatározta magát, végig is vitte az életmódváltást. Ismerd meg Dustin történetét! Ez Zsír!OrigoVariációk guggolásra – ha tökéletes popsira vágyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-variaciok-guggolasra-ha-tokeletes-popsira-vagysz.htmlMinden nő álma – persze a lapos has mellett – az igazán formás popsi. Ezt pedig nem is olyan nehéz elérni, mint gondolnád. Napi 5 perces gyakorlatsorral is közelebb kerülhetsz a tökéletes formához. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.