46 napig csak sörön élt egy férfi

böjt fogyás léböjtkúra sör
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
46 napon keresztül csakis sörön élt egy férfi: elárulta, hogyan élte meg ezt az időszakot.

Az ohiói Dell Hall kitalálta, hogy sörböjtöt tart: 46 napon keresztül csakis ezt a nedűt fogyasztotta, ezen kívül semmilyen szilárd táplálékot nem vett magához. Egy-egy kávé, bögre tea vagy ásványvíz még belefért, de más már nem.

A férfi elárulta, az első napokat nagyon nehezen viselte, folyton éhes volt, de aztán hozzászokott a szervezete. Az első korsó sört dél környékén gurította le, majd amikor végzett a munkával újabb korsóval jöhetett.

Ez időszak alatt összesen 15 kilótól szabadult meg, és van még egy változás, amit észlelt magán: jobb lett a szaglása.

Ahogy járom a várost, érzem, hogy chili van a levegőben. Nagyon különleges. Olyan finom illatokat érzek, amiket korábban soha" – magyarázta az Oddity Centralnak.

Segítsd ki magad mozgással a tavaszi depresszióbólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190408-segitsd-ki-magad-mozgassal-edzessel-sporttal-a-tavaszi-depressziobol.htmlA mozgás – legyen az bármilyen típusú – bizonyítottan csökkenti a mindennapos stresszt, és kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá tesz. A depresszió azonban egy igen alattomos betegség, amely lényegében elveszi a kedvünket mindentől, ami jótékony hatással lehetne ránk. Ez Zsír!OrigoKét év alatt fogyott le a 242 kilós férfi: megváltozott az egész életehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190405-dustin-hall-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár a születési súlya sem volt átlagos, mindig is ő volt a „nagydarab srác”. Dustin Hallnak azonban volt akaratereje kilépni a skatulyából, amikor pedig elhatározta magát, végig is vitte az életmódváltást. Ismerd meg Dustin történetét! Ez Zsír!Origo21 napig nem ivott alkoholt, nem evett cukrot és glutént az ismert bloggerhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190408-21-napig-nem-ivott-alkoholt-nem-evett-cukrot-es-glutent-az-ismert-blogger.html21 napig nem ivott alkoholt, nem vitt be glutént és cukrot a szervezetébe Amy Baglan, a MeetMindful nevű oldal alapítója. Egy cikkben pedig arról is beszámolt, hogy milyen változásokat érzékelt a testén ez idő alatt. Ez Zsír!Origo5 + 1 ok, hogy mindennap smoothie-val indítsd a reggelthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-mindennap-smoothieval-inditsd-a-reggelt.htmlNemcsak egyszerűen és gyorsan elkészíthető a reggeli turmix, de rendkívül egészséges is. Íme, 5 + 1 ok, hogy miért indítsd minden egyes napodat smoothie-val! Ez Zsír!OrigoAnna Kurnyikova nagyon lefogyott: követői aggódnak értehttp://www.life.hu/ez-zsir/20190404-anna-kurnyikova-nagyon-lefogyott-kovetoi-aggodnak-erte.htmlAnna Kurnyikova nagyon lefogyott, ezt pedig a követői is észrevették: aggódnak érte. Ez Zsír!--Kizárólag főtt húst eszik egy nő, megmutatta, mi történt a testévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190402-kizarolag-fott-hust-eszik-egy-no-megmutatta-mi-tortent-a-testevel.htmlSokáig kereste a számára megfelelő étrendet Jillian Faith. Négy hónappal ezelőtt úgy döntött, hogy kizárólag főtt húst fogyaszt. Állítja: több az energiája, mint valaha, ám a szakértők nincsenek erről meggyőződve. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.