Hozd ki a maximumot minimális idő alatt – 6 perces hasizomedzés – videó

ABS torna videó hasizom otthoni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők számára a lapos és feszes has legalább olyan fontos, mint a kerek popsi. Egy szépen kidolgozott – nem feltétlenül extrakockás – has éveket képes fiatalítani a megjelenésen és a közérzeten. Az eredményért azonban nem mindenki szeretne edzőterembe járni vagy otthon fél órát mozogni. Nos, itt egy intenzív 6 perces gyakorlatsor, ami megoldást jelenthet.

Természetesen ahhoz, hogy a célt elérd, nem elég csak hasizomgyakorlatokat végezni, elengedhetetlen a megfelelő, egészséges táplálkozás is, ugyanakkor ha megtaláltad a számodra tökéletes edzést, már könnyebben fogod viselni az édesség megvonását is.

Charlee Atkins edzőtől korábban már mutattunk egy szuper otthoni kardióedzést, ami könnyedén kiválthatja a futást. Most nézd meg, hogyan dolgoztatja meg a hasizmokat és kövesd a példáját!

Minden egyes gyakorlatot 50 másodpercig végezz, 10 másodperces szünetekkel.

Végezd el heti háromszor, akár több körben vagy lábsúllyal, hogy a lehető legfeszesebb hasizmot érhesd el. Figyelj arra, nehogy túlterheld magad, várandós és szétnyílt hasizommal rendelkező hölgyeknek nem ajánlott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.