Czippán Anett elárulta, hogyan sikerült lefogynia a szülés után

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
szülés után fogyás pluszkiló Czippán Anett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Czippán Anett elárulta, hogyan sikerült visszanyernie régi alakját a szülés után.

Czippán Anettet először nem zavarta, hogy szülés után nem nyerte vissza azonnal a régi alakját, de egy idő után mégis úgy érezte, muszáj valamit tennie annak érdekében, hogy lemenjenek a plusz kilók. A BEST magazinnak elárulta, életmódot váltott, már nem nassol, és nem fogyaszt cukrot és fehér lisztet. Emellett rendszeresen sportol, biciklizik és fut.

Tisztában vagyok azzal, hogy sok anyuka csak annyit lát: ahogy egy híresség megszülte a gyerekét, máris visszanyerte az alakját. Ez nem feltétlenül igaz. Persze alkattól is függ, de a mamák többségének ez nem sikerül. Ezért akartam megmutatni, hogy nekem sem ment, de egy kis energiabefektetéssel tudtam korrigálni. Szóval megér egy próbát!” – nyilatkozta a lapnak.

Czippán Anettnek nehezen sikerült lefogynia a szülés után Fotó: Szabó Gábor - Origo
Vajna Tímea filmekben is szerepelt Amerikábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-vajna-timea-filmekben-is-szerepelt-amerikaban.htmlMég a tavalyi évben készített interjút Vajna Tímeával Hasulyó János, amelyben Andy Vajna özvegye azt is elmondta, két filmben szerepelt Amerikában. TV + SztárokOrigoGyönyörű egyetemistát szeret Schmuck Andorhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-gyonyoru-egyetemistat-szeret-schmuck-andor.htmlSchmuck Andorra egy 22 éves egyetemista lány személyében talált rá a boldogság. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy néz ki most Suri Cruise – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-igy-nez-ki-most-suri-cruise.htmlVégre friss fotók készültek Suri Cruise-ról: anyukájával együtt kapták lencsevégre. TV + Sztárok--Shane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányahttp://www.life.hu/sztarok/20190314-shane-tusup-elarulta-szivesen-lenne-a-magyar-labdarugo-valogatott-szovetsegi-kapitanya.htmlShane Tusup elárulta, szívesen lenne a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. TV + Sztárok--James Corden durván átverte David Beckhamet – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190314-james-corden-durvan-atverte-david-beckhamet.htmlDurván átverték David Beckhamet, a reakcióját pedig végig videózták. TV + Sztárok--Lady Gaga reagált a terhességéről szóló pletykákrahttp://www.life.hu/sztarok/20190314--lady-gaga-reagalt-a-terhessegerol-szolo-pletykakra.htmlLady Gaga és Bradley Cooper vélt szerelme után most az énekesnő terhességéről kezdtek pletykálni. Gaga reagált a híresztelésekre. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.