Baronits Gábor egy éve nem eszik húst, így érzi most magát

Forrás: TV2 -
hús életmódváltás vegetáriánus életmód Baronits Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életmódot váltott Baronits Gábor. A színész egy évvel ezelőtt úgy döntött, hogy felhagy a húsevéssel. Elmesélte, hogy érzi most magát. 

Baronits Gábor főzött a FEM3 Café reggeli műsorában, ám nem egy húsos fogást készített, hanem egy vegetáriánus ételt.

„Több mint egy éve nem eszem húst. És egyrészt nagyon jól érzem magam, másrészt mi mást főzhetnék, mint húsmenteset” – mesélte a színész a műsorban. Elárulta, szívesen visz magával a színházba is saját maga által készített ételt.

Azt is elmondta, hogy nagyon jók a véreredményei. Úgy érzi, kipihentebb, több az enregiája. Nem elhatározás volt a részéről a hús kerülése, egyik nap felkelt és azt érezte, hogy többé nem akar húst enni.

Ismét lekövérezték Palvin Barbit a közösségi oldalánhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190314-ismet-lekovereztek-palvin-barbit-a-kozossegi-oldalan.htmlPalvin Barbinak ismét a testsúlya miatt szóltak be. Ez Zsír!--Schobert Norbi újragondolta a módszert, amivel 46 kilót fogyott: ismerd meg az űrhajós diétáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-schobert-norbi-uj-modszere-az-urhajos-dieta-ezzel-fogyott-le.html1985. szeptember 2-án Schobert Norbi testnevelő tanára, Széles Lajos a 104 kilós és sokat gúnyolt Norbi kezébe adott egy újságcikket. A Mi világunk című lapban megjelent írás az űrhajósok diétájáról szólt, és sorsfordító lett az életmód-tanácsadó életében. Ez Zsír!OrigoNem új dolog a sós-édes nyalánkságok iránt érzett függőségünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190313-nem-uj-dolog-a-sosedes-nyalanksagok-irant-erzett-fuggosegunk.htmlA legtöbben imádjuk az egyszerre édes és sós édességeket. De vajon miért okoz akkora örömöt például a csokiba mártott ropi vagy a sós mogyorós nyalánkság? Ez Zsír!--Szuper otthoni kardióedzés, ha nem szeretsz futni – videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190310-otthoni-kardio-edzes-ha-nem-szeretsz-futni-video.htmlKétféle ember létezik, aki szeret futni, és aki nem. Azt nehéz lenne elvitatni a futástól, hogy az egyik legjobb kardiógyakorlat, ugyanakkor nem szabad abba az önámításba esnünk, hogy csak ez áll rendelkezésünkre. Ez Zsír!OrigoBerki Mazsi kipróbálja magát igazi bokszolókénthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190312-berki-mazsi-kiprobalja-magat-igazi-boxolokent.htmlBerki Mazsi keményen készül, hogy ősztől kipróbálja magát a ringben. Ez Zsír!Origo70 kilót fogyott 9 hónap alatt: így győzte le a depressziójáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-ben-pamment-70-kilot-fogyott-9-honap-alatt-igy-csinalta-eletmodvaltas.htmlBen Pamment élete 9 hónap alatt vett 180 fokos fordulatot. Ennyi idő alatt szabadult meg 71 kilótól, és a mentális egészsége is helyrejött. A szorongó és depressziós fiú néhány hónap alatt változott életigenlő és pozitív személyiséggé. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.