Imádsz táncolni? Akkor ez a 15 perces kardioedzés neked szól

kardió tánc sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehezen veszed rá magad az edzésre? Akkor inkább táncolj! A tánc nemcsak kiváló kardió, de feltölti a lelket is, felszabadít, minden görcsösséget, szomorúságot el tudsz engedni vele. Próbáld ki!

A kardió nemcsak az állóképességet fejleszti, de zsírt is éget. Az állóképesség növelését a szívre és a keringési rendszerre gyakorolt pozitív hatásokkal éri el, miközben izzaszt, és a kalória- és zsírégetés is beindul, így rendszeres gyakorlással nagyon jó eredményeket érhetsz el vele. Ez a 15 perces táncos edzés ráadásul kifejezetten felszabadító, szórakoztató, játékos, de rendesen megizzaszt, és garantáltan mosolyt csal az arcodra. Próbáld ki!

5 sport, ami a legtöbb kalóriát égeti

A kalóriaégetés a célod? Válassz olyan sportokat, amelyek a leghatékonyabbak ebben. De mennyi kalóriát égetnek pontosan a különböző edzésformák? A cikkünkből kiderül!

70 kilót fogyott 9 hónap alatt: így győzte le a depressziójáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190311-ben-pamment-70-kilot-fogyott-9-honap-alatt-igy-csinalta-eletmodvaltas.htmlBen Pamment élete 9 hónap alatt vett 180 fokos fordulatot. Ennyi idő alatt szabadult meg 71 kilótól, és a mentális egészsége is helyrejött. A szorongó és depressziós fiú néhány hónap alatt változott életigenlő és pozitív személyiséggé. Ismerd meg a történetét! Ez Zsír!Origo5 egészségesnek hitt nassolnivaló, amit valójában jobb elkerülnihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190307-egeszsegesnek-hitt-nassolnivalok-amket-valojaban-jobb-elkerulni.htmlHa nem vagyunk eléggé tudatos vásárlók, akkor bizony könnyen megtéveszthetnek minket bizonyos élelmiszerek. Vagy azért, mert úgy vannak tálalva, úgy vannak csomagolva, hogy egészségesnek mutatják magukat, vagy azért, mert egészen egyszerűen a közhiedelemben egészségesnek vannak kikiáltva, miközben egy kis utánajárással könnyedén bizonyítható az ellenkezője. Öt ilyen nassolnivalót mutatunk most, amelyek csak elsőre tűnnek egészségesnek és a diétába beilleszthetőnek. Ez Zsír!Origo233 kilóról fogyott le a fiatal lány, az egészséges életmód híve letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190304-233-kilorol-fogyott-le-a-fiatal-lany-brittany-may.htmlBrittany May életében a 2016-os év sorsfordító volt. Ekkor határozta el, hogy lefogy, de végül a fogyásnál sokkal többet kapott. Visszanyerte az életét és a boldogságát. Ismerd meg Brittany történetét! Ez Zsír!OrigoEzt próbáld ki: 10 perces izzasztó edzés a Victoria's Secret modellek trénerétőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190301-10-perces-izzaszto-edzes-a-victorias-secret-modellek-treneretol.htmlA Victoria's Secret modellek köztudottan a legdögösebb testű modellek. Ebben persze nagy szerepe van a fellépés előtti diétának, de az egész éves komoly edzésnek is. Az angyalok egyik trénere, Andrea Orbeck most nektek is segít bomba formába lendülni. Ez Zsír!OrigoElképesztő sportteljesítmények: bemutatjuk 2018 legnagyobb átalakulóithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190227-elkepeszto-sportteljesitmenyek-bemutatjuk-2018-legnagyobb-atalakuloit.htmlLezárult a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjáték, amelyben 2018 legnagyobb átalakulóit kerestük. Három kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – lehetett jelentkezni, és rengeteg inspiráló sikertörténet érkezett. Most bemutatjuk a kategóriák nyerteseit. Ez Zsír!Origo5 dolog, ami megakadályozhat a fogyásbanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190228-5-dolog-ami-megakadalyozhat-a-fogyasban.htmlRengeteg fogyókúrázóval előfordul, hogy azt gondolja, mindent a lehető legjobban csinál, az eredmények azonban mégsem úgy jönnek, ahogy várná. Ebben az esetben érdemes pontról pontra átgondolni mind az étkezés, mind az edzés, mind az egész életvitelünk kapcsán, hogy valóban megfelelően csináljuk-e a dolgainkat. Íme, 5 dolog, ami közbeszólhat, ha fogyni szeretnél. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.