Szuper otthoni kardióedzés, ha nem szeretsz futni – videó

kardió kardióedzés állóképesség futás edzés otthoni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétféle ember létezik, aki szeret futni, és aki nem. Azt nehéz lenne elvitatni a futástól, hogy az egyik legjobb kardiógyakorlat, ugyanakkor nem szabad abba az önámításba esnünk, hogy csak ez áll rendelkezésünkre.

Rengeteg okod van arra, hogy beépítsd az életedbe a kardiót, hiszen kalóriát és zsírt veszíthetsz, valamint növelheted az állóképességedet a segítségével. A futáshoz azonban egyrészt megfelelő idő, terep és felszerelés kell, valamint kedv. Sokan elkezdik, nagy hévvel vetik bele magukat, de a szenvedély többségüket elkerüli. Nos, ha te is így jártál, nincs okod a pánikra.

Vannak kiváló otthon is elvégezhető kardióedzések, amelyek nagyobb rákészültség nélkül, rövid idő alatt segítenek az alakformálásban és az egészségmegőrzésben.

Charlee Atkins edző videójában egy ilyen gyakorlatsort mutat meg, amelyhez nem kell más, csak két kézi súlyzó és némi hely a szobában.

Minden gyakorlatot 30 másodpercig, a legnagyobb erőbedobással végezz, 3-4 körben.

Ez az igazság az édesburgonya és a fogyás kapcsolatárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190218-ez-az-igazsag-az-edesburgonya-batata-es-a-fogyas-kapcsolatarol.htmlA sportolók és az egészséges életet élők előszeretettel választják a krumpli pótlékaként. Íze kissé édeskés, éppen ezért házi csipszként is fogyasztják, ha némi cukorpótlékra vágynának. A fogyókúrázók körében is népszerű zöldségféle, de mégis miért hiszik azt, hogy segít a fogyásban? Kiderítettük! Ez Zsír!OrigoLeleplezzük a reggeli szerepét a fogyásban http://www.life.hu/ez-zsir/20190212-leleplezzuk-a-reggeli-szerepet-a-fogyokuraban-fogyasban.htmlA dietetikusok évek óta azt hangoztatják, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, főként, ha az ember célja a fogyás. Állítják, hogy ezzel az étkezéssel megelőzhető többek között, hogy a nap folyamán „szemetet” együnk. Nos, a Men's Health oldalán megjelent tanulmány ezt most megcáfolni látszik. Ez Zsír!OrigoNégy, itthon kevésbé ismert gabonaféle az egészség oltárán http://www.life.hu/ez-zsir/20181125-4-gabonafele-melyek-rengeteget-tehetnek-az-egeszsegert-es-a-fogyasert.htmlTörj ki a zab és a rozs bűvköréből! Az egészség és a fogyás érdekében sokkal több zöldséget kell ennünk, de ez nem feltétlenül jelenti kizárólag a rizs és a vibrálóan színes növények töménytelen mennyiségű fogyasztását. Most mutatunk négy olyan, itthon kevésbé ismert gabonafélét, amelyekkel egyrészt változatosabbá teheted az étkezésedet, másrészt pedig jót teszel a szervezeteddel. Ez Zsír!OrigoKanapés edzés – Szerezd vissza a motivációdat: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181118-kanapes-edzes-hogy-visszaszerezd-a-motivaciodat-a-rendszeres-testmozgashoz.htmlA legtöbb motivációs írás úgy kezdődik, hogy állj fel a kanapéról, és vágj bele az edzésbe. De lássuk be, hogy ez a legtöbbször szörnyen nehéz: még lelkesek vagyunk, amíg olvasunk, de mikor hozzáfognánk, egyből elmegy a kedvünk. Nos, ez most másként lesz, hidd el! Ez Zsír!OrigoA jojóeffektus előrébb hozhatja a halálodhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-a-jojo-effektus-jojo-dieta-szivrohamhoz-halalhoz-vezethet.htmlEgy új tanulmány szerint a súly, a vérnyomás és a koleszterin ingadozása növelheti a szívroham és a stroke kockázatát. Ez Zsír!OrigoA kardióedzést otthon is végezheted, mutatjuk a legjobb gépeket hozzáhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181106-ne-varj-vagj-bele-a-kardioedzesbe.htmlA kardiógépek használatával elsősorban a testsúlyunkat csökkenthetjük, az igazi izomépítéshez elengedhetetlenek a súlyzós gyakorlatok és az erősítőgépek használata. Tehát az alakformálásnak a kardiómozgás csupán egy része. Azonban az egészségünkért és a jó közérzetünkért a kardióedzés rengeteget tehet. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.