Ashley Graham nem akarja, hogy plus size modellnek nevezzék

megnevezés modell plus size modell skatulya Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ leghíresebb plus size modelljeként emlegetik Ashley Grahamet, ám ő ezzel nincs kibékülve. A napokban kifakadt a manöken, nem ért egyet ugyanis azzal, hogy ilyen címkéket ragasztanak a nőkre. 

Szinte senkinek nem kell bemutatni Ashley Grahamet, akit a világ leghíresebb plus size modelljeként tartanak számon. A Daily Mail cikke szerint jelenleg Ausztráliában tartózkodik a Melbourne Divatfesztiválon. A napokban pedig kifakadt, mert nem ért egyet azzal, hogy őt és társait plus size modellnek nevezik.

„Miért kell leírnunk egy nőt a nadrágján lévő szám alapján? – csattant fel a modell. – Miért nem mondhatjuk egyszerűen a nevét és a foglalkozását? A férfiakkal ezt nem csinálják” – folytatta Ashley Graham, aki szeretné, ha a nőket végre nem a méreteik alapján ítélnék meg.

Ashley Graham nem szereti a plus size címkét Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.