Ő lesz Schobert Norbi utódja: Norbi mindenben segíti a munkáját

Birodalom cég Schobert Norbert utód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbit a munka hajtja előre, éppen ezért úgy véli, még hosszú ideig nem megy nyugdíjba. De ha eljön az idő, tudja, kire hagyja birodalmát.

Az ifjabbik Schobert Norbert már készül rá, hogy egyszer átvegye az édesapja birodalmát. A cégvezető büszke a fiára, benne látja az utódját. Norbika édesanyja szerint a fiú sokat dolgozik azért, hogy valamikor majd az apja helyére lépjen.

Schobert Norbi Forrás: TV2

„Az utóbbi időben nagyon megváltozott, mentálisan és fizikálisan is. Egy az egyben az apukája szeretne lenni, azt hiszem, a név kötelezi. Szinte issza Norbi szavait, követi őt mindenben. Jó tanuló lett, sportol mindennap, két órát vízilabdázik és edz, ez a kisebbik fiunkra, Zalánra is nagyon jó hatással van. Lara pedig mindkettőjüknek sok inspirációt ad” – mondta a gyerekeiről Rubint Réka a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.