Rá sem lehet ismerni a Baywatch egykori bombázójára, Nicole Eggertre

Forrás: AFP -
elhízott Nicole Eggert Baywatch
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Eggertet a Baywatch bombázójaként ismerte meg a világ, de az utóbbi években igencsak elhagyta magát.

Nicole Eggertre szinte rá sem lehet ismerni. A szőkeséget a Baywatch szereplőjeként ismerte meg a világ, ahogyan fürdőruhában futkározott a tengerparton és mentett életeket.

A 47 esztendős színésznő a sorozat után leginkább csak kisebb filmekben és tévéshow-kban kapott szerepet. Több plasztikai műtéten is átesett, a szülés során felszedett felesleg azonban rajta maradt, és hiába fogyókúrázott keményen, újra visszajöttek a plusz kilók.

Mutatjuk, mennyit változott a Baywatch óta!

Így nézett ki egykor...

Nicole Eggert a Baywatchban Forrás: AFP

...és így néz ki ma:

Rá sem lehet ismerni Forrás: NORTHFOTO//X17online.com//X17online.Com
Hajdú Péter elmondta, mi van közte és Galambos Boglárka közötthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajdu-peter-elmondta-mi-van-kozte-es-galambos-boglarka-kozott.htmlGalambos Boglárka, Galambos Lajos lánya egy Hajdú Péterrel közös fotót töltött fel a minap az Insta-storyba. Azonnal megindultak a találgatások, hogy vajon mi lehet közöttük. Hajdú most reagált a pletykákra. TV + SztárokOrigoAmerikában is „eltemetik” Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190207-amerikaban-is-eltemetik-andy-vajnat.htmlVajna Timi számára nem is volt kérdés, hogy Magyarország mellett az Egyesült Államokban is örök nyugodalmat biztosítson férjének, aki Amerikában éppúgy otthon érezte magát, mint idehaza. TV + SztárokOrigoAz USA-ban kezdhet új életet Vajna Tímeahttp://www.life.hu/sztarok/20190207-az-usaban-kezdhet-uj-eletet-vajna-timea-andy-vajna-ozvegye.htmlÚgy tudni, hogy az Egyesült Államokban kezd új életet Vajna Tímea, akinek már csak fél éve van hátra az amerikai állampolgárság megszerzéséig. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: Hunor átadta Rolinak a szuperképességéthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-valovilag-9-hunor-atadta-rolinak-a-szuperkepesseget.htmlNem akarta felhasználni a szuperképességét Hunor a ValóVilág 9 villájában, így átadta azt barátjának, a párbajozni készülő Rolinak. Így ő veheti le a lila, védettséget jelentő kendőt Zsuzsuról. TV + SztárokOrigoCaramel felesége, Szilágyi Szilvia megmutatta első gyermekkori szelfijéthttp://www.life.hu/sztarok/20190206-caramel-felesege-szilagyi-szilvia-megmutatta-elso-gyermekkori-szelfijet.htmlA sztárok szelfijei ellepik a közösségi oldalakat, ám most Caramel gyönyörű felesége, Szilágyi Szilvia egy olyat posztolt, amelyen bizonyára a legtöbbünk szeme megakad. TV + Sztárok--Hajléktalanként él ma a 80-as évek sztármodellje, Nastasia Urbanohttp://www.life.hu/sztarok/20190206-hajlektalankent-el-ma-a-80as-evek-sztarmodellje-nastasia-urbano.htmlHajléktalanként él ma a 80-as évek egyik legkedveltebb modellje, Nastasia Urbano. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.