Csak 10 perc a feszes és kerek popsiért

fenék gyakorlatsor sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha csak napi 10 percet rá tudsz szánni arra, hogy formába hozd magad, már azzal is szép eredményeket érhetsz el. A következő gyakorlatsor a feszes és kerek popsiról szól!

Semmilyen különleges eszközre nincs szükség a következő edzéshez, mindössze egy kényelmes ruhára, és egy szivacsra a földön végzett gyakorlatokhoz. A gyakorlatsor különböző guggolásokat, lábemeléseket, törzsemeléseket tartalmaz, köztük igazán izgalmas variációkat is, néhány közülük pedig a combokat, hasizmot is átmozgatja. Próbáld ki, és élvezd a végeredményt!

Ez a 10 perces hasizomtorna csodákat tesz a testeddel

Megfogadtad, hogy idén nyáron kockahasat villantasz? Ha szeretnél bomba formába kerülni, próbáld ki ezt a 10 perces edzést, és csináld mindennap. Videó!

Sikertörténet: 65 kilót fogyott az étrendje átalakításávalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190130-ashley-javar-64-kilot-fogyott-az-etrendje-megvaltoztatasaval.htmlAshley Javar már ötéves korában tudta, hogy túlsúlyos, de közel húsz évnek kellett eltelnie, hogy ezen változtatni tudjon. A kórházban eltöltött napok, a kiszolgáltatottság ébresztették rá, hogy nem mehet ez így tovább. Ismerd meg Ashley történetét! Ez Zsír!OrigoKeressük 2018 legnagyobb átalakulóját: bemutatjuk a zsűrithttp://www.life.hu/ez-zsir/20190128-keressuk-2018-legnagyobb-atalakulojat-bemutatjuk-a-zsurit.htmlHárom kategóriában – fogyás, izomtömeg-növelés, sportteljesítmény – keressük 2018 leginspirálóbb sikertörténeteit. Jelentkezz te is, töltsd fel az átalakulásod történetét február 3-ig a BioTechUSA által meghirdetett nyereményjátékra. Hogy jobban képbe kerülj, most bemutatjuk az egyes kategóriákat képviselő zsűri tagjait. Ez Zsír!OrigoLelki egészségre fel: 3 meditációs tipp kezdőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190124-lelki-egeszsegre-fel-meditacios-tippek-kezdoknek.htmlTudjuk jól, hogy a testi és a lelki egészség kéz a kézben jár. Bármelyik nélkül fél emberek vagyunk. A lelki problémák okozta megbetegedések száma ráadásul a 21. században egyre nő, a lelki egészség kérdése így egyre nagyobb teret kap. Ha te is szeretnél vele foglalkozni, próbáld ki például a meditációt! Ez Zsír!Origo144 kiló volt, ma már maratonokat fut a fiatal férfihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190123-max-kapelus-eletmodvaltassal-fogyott-50-kilot-most-maratonokat-fut.htmlA főiskolai kicsapongó hétköznapok indították el Maxot az egészségtelen életmód és a hízás útján. Azóta 180 fokot fordult vele a világ. Ismerd meg Max Kapelus történetét. Ez Zsír!OrigoÍgy fogyott le a 172 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190118-igy-fogyott-le-a-172-kilos-anyuka-cristina-mcclaren.htmlSzülei válása következtében lett érzelmi evő Christina McClaren, aztán csak fiatal anyukaként jutott el oda, hogy változtatnia kell. Ekkor már 172 kiló volt, és egy szimpla terpeszugrást sem tudott megcsinálni. Ismerd meg Christina történetét! Ez Zsír!OrigoSuperman-fekvőtámasz: te meg tudnád csinálni? http://www.life.hu/ez-zsir/20190116-superman-fekvotamasz-igy-csinald-meg.htmlHa valami izgalmas kihívásra vágysz a sport területén, próbáld ki magad a Superman-fekvőtámaszban, amit elsajátítva tényleg igazi szuperhősnek érezheted magad. Mutatjuk a módszertanát! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.