Nem elégedett a testével: diétába fogott Köllő Babett

Rubint Réka Köllő Babett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Köllő Babett kitűnő formában van, ő elégedetlen a testével, és megfogadta, hogy változtat rajta. Még többet edz, és az étkezési szokásait is átalakította. 

"A Csak show és más semmi című műsor alatt nem volt túl sok időm és energiám edzőterembe járni, de megfogadtam, hogy év elejétől visszatérek, és újra formába hozom magam. Most vagyok túl az első héten, mindenem fáj, merő izomláz vagyok" – mesélte a Borsnak Babett.

"Sosem leszek elégedett az alakommal, mindig daginak fogom magam látni, de amíg tudok, igyekszem küzdeni ellene, például kardióedzéseket végzek, és mellette erősítek. A fogyás mellett szeretnék izmosodni, főleg hasban és fenékben, de van egy ennél is fontosabb vágy: egyszerűen szerelmes vagyok Rubint Réka lábaiba. Ha van kitűzött célom, akkor azok a lábak húszévnyi kőkemény edzéssel biztos sikerülni fog" – tette hozzá, és elmondta, az étrendjéből száműzi a cukrot és a fehér lisztet.

Forrás: Köllő Babett / Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.