A 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik, és addig eszik, amíg meg nem hal

Forrás: TLC -
videojáték elhízás túlsúly evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 34 éves gamer nem tud sem dolgozni, sem fürdeni magától. Még a ruhái is túl szűkek, ezért egész nap meztelenül játszik. Édesapja segíti őt, de mindezek ellenére nem akar leállni az evéssel.

A 34 éves Casey Kingnek gyermekként is volt feleslege, de felnőttként egyre jobban elfajult a helyzet. Olyan túlsúlyos lett, hogy már dolgozni sem tudott, ezért az édesanyja kidobta otthonról. Casey az apjához költözött, ahol csak zsíros gyorsételeket evett, így még több kilót felszedett magára. Mára már semmi másra nem képes, csak arra, hogy videojátékozzon.

A 317 kilós Casey King egész nap videojátékozik Forrás: TLC

Addig eszem, amíg meg nem halok."

Soha nem gondoltam volna, hogy 34 évesen az apámmal élek majd, hogy nem lesz munkám, pénzem, és csak videojátékozom egész nap, valamint eszem"
MirrorOlyan nagy vagyok, hogy apámnak kell segítenie olyan dolgokkal, amiket egyetlen szülő sem szeretne tenni a gyermekével, aki a 30-as éveiben van. Szükségem van a segítségére, hogy mindenhol tiszta legyek. Kitörölni a fenekem, mivel nem érem el minden testrészemet

Karfiolhummusz: vegán, gluténmentes és alacsony szénhidráttartalmú finomsághttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-karfiol-hummusz-vegan-glutenmentes-alacsony-szenhidrattartalmu-igy-keszul.htmlA hummusz használható szendvicskrémként, önmagában például grillezett zöldségekkel, de készítheted mártogatósnak, vagy akár egy pitát is megkenhetsz vele, majd mehet is hozzá a többi finomság ízlés szerint. A hummusz eredetileg csicseriborsóból készül, ami egyébként rendkívül egészséges és kiváló fehérjeforrás. Most mégis mutatunk egy szintén nagyszerű receptet, egy alternatívát, mégpedig karfiolból. Ez Zsír!OrigoRuby Tuesday Matthews modell elárulta karcsúságának titkáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20190111-ruby-tuesday-matthews-modell-elarulta-karcsusaganak-titkat.htmlA kétgyermekes édesanya, Ruby Tuesday Matthews modell elárulta, hogyan tudta fenntartani 54 kilogrammos súlyát, mielőtt megszülettek a gyermekei. A válasza sokkoló volt. Ez Zsír!--Schobert Norbi elárulta, mennyire van kibékülve a testévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-schobert-norbi-elarulta-mennyire-van-kibekulve-testevel.htmlFélmeztelen fotót töltött fel közösségi oldalára Schobert Norbi. A fitneszguru a képhez tartozó bejegyzésben leírta, sokkal jobban is kinézhetne. Ez Zsír!OrigoJógát oktat a túlsúllyal küzdő nő: nem érdekli, ha beszólnak nekihttp://www.life.hu/ez-zsir/20190110-jogat-oktat-a-tulsullyal-kuzdo-no-nem-erdekli-ha-beszolnak-neki.htmlA 35 éves Jessica túlsúlya ellenére is jógát oktat. Ez Zsír!--Minden héten egy apró változás: így fogyott le a 126 kilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20190109-keely-dellit-eletmodvaltasanak-fogyasanak-tortenete.htmlHabár gyerekként imádott mozogni, tinédzserként a gyorsételek hatására rendkívül sokat hízott Keely Dellit. A harmadik terhessége után végül elhatározta, hogy változtat az életén, és nem is akármilyen módszerrel. Ismerd meg Keely történetét! Ez Zsír!OrigoÍgy néztek ki az 1980-as évek testépítői – fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20190107-igy-neztek-ki-az-1980as-evek-testepitoi-bodybuilderei.htmlA '80-as évek stílus szempontjából igazán kiemelkedő időszak volt. Hajlakk, tupír, férfiak haspólóban és spagettipántos trikókban... döbbenetes, hogy akkoriban ezek voltak a kívánatos megjelenés elengedhetetlen kellékei. Akkor, amikor ezek a trendi jellemzők testépítőkön jelennek meg, nehéz csak a kemény munkával felépített izomzatra koncentrálni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.