Fogyókúra nélkül fogyott 12 kilót Zoltán Erika

fogyás Zoltán Erika szépészeti beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zoltán Erikának az utóbbi hónapokban 12 kilót sikerült leadnia. Most elárulta, hogyan érte el ezt az eredményt.

Tavaly nyáron írtunk arról, mennyire lefogyott Zoltán Erika. Az énekesnő 56 évesen bombaformában van, és most a Borsnak azt is elárulta, minek köszönheti azt, hogy megszabadult a rajta lévő plusz kilóktól.

A kor előrehaladtával egyre többet kell törődni az állapotunkkal. Egy nagyon kedves doktornőhöz járok, aki egy vércseppanalízissel térképezte fel a fizikai állapotomat két évvel ezelőtt. Kiderült, nagy ellenségem a tejtermék, úgyhogy teljesen elhagytam. Sokkal jobb fizikai állapotba kerültem, több mint 12 kilót fogytam fogyókúra nélkül. (...) Ebben a szakmában fontos az esztétikus kinézet. Élek én is a manapság divatos, vágásmentes kozmetikai beavatkozásokkal. Szinte mindent kipróbáltam, ám fontos a mértékletesség és hogy ne vagdossanak szikével. Nem arra törekszem, hogy ötvenhat évesen húsznak nézzek ki, hanem hogy a koromhoz képest csinos legyek.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#december ❤

Zoltán Erika official (@erikazoltan) által megosztott bejegyzés,

Baukó Éva elárulta, miért szakított párjával, akivel két évig volt együtthttp://www.life.hu/sztarok/20190107-bauko-eva-elarulta-miert-szakitott-parjaval-akivel-ket-evig-voltak-egyutt.htmlBaukó Éva elárulta, az ünnepek előtt véget ért kétéves párkapcsolata. Azt is elárulta, miért szakítottak a férfival. TV + SztárokOrigoKirályné lehet Katalin hercegnébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190107-kiralyne-lehet-katalin-hercegnebol.htmlKatalin hercegné állítólag tudatosan készül arra, hogy királyné legyen. TV + Sztárok--Pszichológiai előadásokat tart Várkonyi Andreahttp://www.life.hu/sztarok/20190107-pszichologiai-eloadasokat-tart-varkonyi-andrea.htmlVárkonyi Andrea pszichológiai előadásokat tart, mióta eltűnt a képernyőről. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoVV Vivi elárulta, történt-e köztük valami VV Hunorral: videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20190107-vv-vivi-elarulta-tortente-koztuk-valami-hunorral.htmlVV Vivi és VV Greg mérkőztek meg egymással a ValóVilág 9 legutóbbi párbaján, és a fiatal lánynak kellett távoznia. Vivi sokkal kevesebb szavazatot kapott, a Life.hu riporterének, Domszky Lászlónak pedig elárulta, mi lehetett a veresége oka. Nemcsak erről beszélt azonban, hanem a villában folytatott szexuális életéről is. Kiderült, hogy szexelte-e Hunorral. TV + Sztárok--Meghan hercegné visszatér a Briliáns elmék című sorozatba, amelyben korábban szerepelthttp://www.life.hu/sztarok/20190106-meghan-hercegne-visszater-a-brillians-elmek-nevu-sorozatba-amiben-korabban-szerepelt.htmlMeghan Markle minden idők legmagasabb gázsiját kapná, ha egy epizód erejéig visszatérne a Briliáns elmék című sorozatba, amelyben korábban Rachel Zane-t játszotta. TV + SztárokOrigo17 éves rajongójával csókolózott a színpadon Drake: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190106-17-eves-rajongojaval-csokolozott-a-szinpadon-drake-video.htmlDrake hatalmas botrányt okozott, amiért egy kiskorú rajongójával csókolózott a színpadon.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.