2018-as mérleg: sztárok, akik durván meghíztak

hízás életmód sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy az lenni szokott, év vége felé közeledve elkészítjük az aktuális évi mérleget. Most megmutatjuk, kik azok a külföldi sztárok, akikre 2018-ban felszaladtak a kilók.

Az egykori rocksztár

Alig lehet ráismerni a Sex Pistols énekesére, Johnny Rottenre, a zenész ugyanis nagyon meghízott. Rotten és a Sex Pistols sokak kedvence, ám mostani külsejével valószínűleg legelszántabb rajongói sem ismernének rá, ha szembe jönne velük az utcán. A 62 éves énekesnek rendkívüli módon ingadozik a testsúlya, és a sok turné miatt nem tudja tartani a diétát sem.

Johnny Rotten Forrás: AFP, Getty Images

Az egykori bikinis ikon

Az egykori Baywatch szereplő, a férfiak körében kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő Jasmine Bleeth átalakulása már évek óta foglalkoztatja a rajongókat. A korábban piros dresszben feszítő Jasmine idén sem vette fel a harcot a kilókkal, sőt felszedett még néhány kilót. A színésznő egyébként 50 éves - hihetetlen, hogy rohan az idő!

Jasmine Bleeth Forrás: Tower 18 Productions, Northfoto

Az egykori Gladiátor

Russel Crowe-ról sem mondható el, hogy igazán jól telt az idei éve. A színésznek idén áprilisban mondták ki a válást, ráadásul éppen 7-én, amikor is az 54. születésnapját és a 15. házassági évfordulójukat is ünnepelhette volna. Az egykori Gladiátort állítólag éppen ez a válás viselte meg nagyon, és látszik is, hogy nem kevés kilót szedett fel magára. Ezzel a szakállal aztán végképp lepukkant az összhatás, jó lenne még régi fényében látni a sztárt.

Russel Crowe Forrás: AFP

Az egykori múmiavadász

Az egykori sármőr, Brendan Fraser is elérte az 50. életévét. Ez persze még nem mentség arra, hogy ennyire elhagyja magát, pedig meglehetősen méretes pocakot növesztett a Múmia-filmek sztárja. A háttérben nem is annyira a lustaság állhat, inkább az elmúlt évek kálváriája. A színész egyrészt komoly depresszióba zuhant, miután 2003-ban a Hollywood Foreign Press Association akkori elnöke, Philip Berk szexuálisan zaklatta. Másrészt pedig köztudomású, hogy a sztár fizikálisan teljesen tönkrement a szerepeire való felkészülésekben, ugyanis általában nagyon rövid idő alatt rengeteg izmot kellett magára szednie. 2008-ban aztán nem volt mese, műteni kellett a gerinccsigolyáit, de a térdét és a hátát is.

Brendan Fraser Forrás: AFP, Northfoto
A karácsonyi fűszerek igazi csodaszerek: így hatnak a testedrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20181211-a-karacsonyi-fuszerek-igazi-csodaszerek-igy-hatnak-a-testedre.htmlA karácsonyi illatfelhőben kifejezetten fontos szerepük van azoknak a fűszereknek, amelyeket az ünnepi sütemények és ételek elkészítéséhez használunk. De nemcsak az illatuk és az ízük miatt érdemes fogyasztani őket, hanem jótékony hatásaik miatt is. Ez Zsír!OrigoÍgy lett személyi edző a 100 kilós fiatal lánybólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181207-courtney-montgomery-40-kilos-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlCourtney Montgomery a kitartás mintaképe. Habár mindent megtett a fogyásért, három évébe került elérnie az álomsúlyát, de közben annyira beleszeretett a fitneszbe, hogy maga is személyi edző lett. Célja, hogy olyanokon segítsen, mint amilyen egykor ő maga is volt. Ismerd meg Courtney történetét! Ez Zsír!OrigoNem mindig a drága a jobb: a legolcsóbb szuperételekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181203-a-legolcsobb-szuperetelek.htmlMióta bizonyos élelmiszereket szuperételeknek kezdtünk nevezni, azóta él sokakban a tévhit, hogy ezek csakis drágák és import termékek lehetnek. Túl lett misztifikálva a téma, mert valójában a legjobb szuperételek itthon is megtalálhatók, sőt, gyakran a legolcsóbb termények közül kerülnek ki. Ez Zsír!OrigoAz 5 legegyszerűbb fogyókúrás tipp: ha ezekkel nem sikerül, akkor semmivelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181128-a-legegyszerubb-fogyokuras-tippek.htmlAz emberek legtöbbször túldimenzionálják a fogyást. Különböző hangzatos diétákkal próbálkoznak, pedig csak néhány, életmódváltásra vezető, egyszerű tippre van szükség, hogy elinduljunk a jó úton. Ez Zsír!Origo165 kilóról fogyott le, hogy édesanya lehessen: sikerült nekihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181130-ashley-lewis-65-kilos-fogyasanak-eletmodvaltasanak-tortenete.htmlMár 165 kiló volt Ashley Lewis, amikor PCOS betegséggel diagnosztizálták. Ekkor nagyon megijedt, hiszen egész életében édesanya akart lenni. Ismerd meg Ashley életmódváltásának történetét! Ez Zsír!OrigoA legfinomabb tejalternatívák müzlis reggelikhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181126-legfinomabb-tejalternativak-kivalo-muzlis-reggelihez.htmlKi állatbaráti okokból, ki allergia miatt, ki pedig szimplán az íze miatt választja a növényi tejeket, amelyekből egyébként igen széles a paletta és legtöbbjüket akár otthon is el lehet készíteni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.