fogyás Tóth Vera fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelépett a költözéssel járó dobozolás elől, és dögös fürdőruhában mutatta meg magát Tóth Vera. Az énekesnő bombaformában van: formás a combja és a hasa is szinte lapos. 

A fotón látható Vera nagyon tetszik a követőinek, de volt, aki azért odaszúrt az énekesnőnek: „Az a gáz, ha valaki egész életében vékony, soha nem ismeri el senki, pedig abban van az igazi munka! Azért, mert Te most lefogytál, mindenki istenit, de úgy se tudod megtartani, egész életedben így éltél, 1 év múlva megnézzük az eredményt, ha 5 év múlva is így nézel ki , lehet neked gratulálni" – írja egy nő.

„Vera a kitartásával mennyi embernek mutat példát. Kitartással mindenkinek sikerülni fog! Hajrá!" – olvasható ugyanitt.

15 kilót fogyott VV Seherezádé: előtte-utána fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181021-15-kilot-fogyott-vv-seherezade-elotteutana-foto.htmlA ValóVilág volt játékosa évek óta a fitnesszel foglalkozik, de most megmutatta, hogyan nézett ki korábban. Ez Zsír!OrigoA legegészségesebb, ha ébredés után két órán belül reggelizünkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180930-a-legegeszsegesebb-ha-ebredes-utan-ket-oran-belul-reggelizunk-egy-philadelphiai-dietetikus-theresa.htmlVan, aki egy falatot sem bír lenyelni reggel, és kávéval kezdi a napot, mások pedig farkas éhesen ébrednek. Nos, most elmondjuk, mikor a legegészségesebb megenni a napi első falatokat. Ez Zsír!OrigoHaspuffadás ellen nagyon jó a hagyma: ennyit kell enni belőle napontahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180930-haspuffadas-ellen-nagyon-jo-a-hagyma.htmlMi azért nem esküdnénk meg a receptre, de bizonyos természetgyógyászok szerint a hagyma áldásos hatásait hosszú lenne felsorolni is. Az egyik, hogy a segítségével nagyon könnyű ledobni pár kiló felesleget, ehhez naponta 70-100 grammot ajánlanak. De másra is jó. Állítólag.Ez Zsír!OrigoSzexi ruhában villantott Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180812-szexi-ruhaban-villantott-jakabos-zsuzsa-uszo.htmlJakabos Zsuzsáért nem csak az úszósport szerelmesei vannak oda. Kisportolt alakjáért nők és férfiak egyaránt megnézik, így Instagramja is nagyon népszerű. Ez Zsír!OrigoSzemélyi edzőhöz vitte Hajós Andrást Majkahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180804-szemelyi-edzohoz-vitte-hajos-andrast-majka-majoros-peter.htmlSaját bevallása szerint élete egyik csúcskorszakát éli Hajós András. Tíz éve életmódot váltott, rendszeresen edz, sőt, most Majka kapacitálására személyi edző segítségét kérte. Ez Zsír!--A nehéz strandételek elhízást okozhatnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180804-a-nehez-strandetelek-elhizast-okozhatna.htmlNapok óta harminc fok felett van a hőmérséklet. A kánikula nagyon megterheli a szervezetet. A szokásos, nehéz strandételek akár elhízást is okozhatnak. Ezt a témát járta körül a TV2 Tények a minap. Ez Zsír!Travelo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.