Megyeri Csilla szextilalommal akarja fogyásra bírni párját

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
szextilalom párkapcsolat szex Megyeri Csilla szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jópár kilót felszedett az utóbbi hónapokban Megyeri Csilla párja, Zsolt. A műsorvezető most úgy döntött, hogy szextilalommal motiválja a fogyásra. 

Megyeri Csilla közösségi oldalán kért segítséget követőitől azzal kapcsolatban, hogy párja pocakot növesztett az utóbbi hónapokban. Szeretné, ha lefogyna pár kilót, azoban nem tudta, hogyan motiválja a férfit.

Megyeri Csilla megvonta párjától a szexszet Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Borsnakazonban elárulta, hogy már kieszelt egy ördögi tervet. Úgy döntött, megfonja a férfitől az intim együttléteket. "Mivel Zsoltit elég nehéz rávenni arra, hogy rendszeresen mozogjon, ezért szükség volt valami extra motivációra, hogy tudjam, eltökélt lesz abban, hogy belássa, változásra van szüksége. Nemcsak esztétikai okokból aggódom a pocak miatt, hanem mert túl fiatal ahhoz, hogy az elhízás bármilyen betegséget okozzon nála" - mondta a lapnak Megyeri Csilla, aki úgy véli, hogy a szexmegvonás segít abban, hogy Zsolt a céljára koncentráljon. Emelett a kóla diót hívja segítségül.

Zsolt azonban úgy véli, hogy Csilla hamarabb adja majd fel a fogadalmát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.