Gisele Bündchen csak egyetlen dolog miatt hajlandó feladni szigorú diétáját

modell Gisele Bündchen diéta fogyás fánk fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű 38 éves modell, Gisele Bündchen még mindig szigorú diétával tartja magát és családját is formában. Most azonban elárulta, mi az az egy dolog, ami miatt minden szabályt felrúg, és csak az élvezetnek hódol.

Nemcsak a 38 éves modell, Gisele Bündchen, hanem férje, Tom Brady is igencsak szigorú diéta szerint él a mindennapokban. A Cosmopolitan pedig azt írja, hogy talán még feleségénél is szigorúbb diétát követ.

A pár ugyanis nem fogyaszt glutén, tej, cukor és koffein tartalmú élelmiszereket. De nem használnak sót, valamint gombaféléket sem. Ezeket a szabályokat betartják a mindennapokban, ám a modell most elárulta, mi az az egyetlen egy dolog, ami miatt mindent hajlandó felrúgni.

Ez pedig a fánk. Méghozzá a Dunkin Donuts Munchkins. Azt is elmondta, hogy nem elégszik meg eggyel, akár 10-et is befal belőlük.

Gisele Bündchen csak a fánkok kedvéért szegi meg a szigorú diétát Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Megyeri Csilla szextilalommal akarja fogyásra bírni párjáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181009-megyeri-csilla-szextilalommal-akarja-fogyasra-birni-parjat.htmlJópár kilót felszedett az utóbbi hónapokban Megyeri Csilla párja, Zsolt. A műsorvezető most úgy döntött, hogy szextilalommal motiválja a fogyásra. Ez Zsír!OrigoEgy filmszerep kedvéért kezdett komoly edzésbe Vajna Timihttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-vajna-timi-egy-filmszerep-kedveert-jar-sulyzos-edzesekre.htmlVajna Timi a Life TV magazinműsorában, az Ez Zsírban árulta el, hogy egy filmszerep kedvéért már egy ideje súlyzós, erősítő edzéseket végez. Az eredmény pedig egyre jobban látszik! Ez Zsír!OrigoÍgy hozta helyre az életét a több mint százkilós anyukahttp://www.life.hu/ez-zsir/20181005-veronica-schoor-szules-utan-valtott-eletmodot.htmlVeronica Schoor mindig is vékony lány volt. Soha nem kellett odafigyelnie arra, hogy miből és mennyit eszik. Minden megváltozott azonban, amikor várandós lett. Két terhessége alatt 45 kilót szedett fel, és sokáig észre sem vette, hogy mennyire megváltozott a teste. Ismerd meg Veronica történetét! Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla követőitől kért segítséget, párja meghízotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20181008-megyeri-csilla-kovetoitol-kert-segitseget-parja-meghizott.htmlKözösségi odalán kért segítséget követőitől Megyeri Csilla. Úgy látja, hogy párja, Zsolti sokat hízott az utóbbi időben. Szeretné, ha leadna pár kilót, de nem tudja, hogyan motiválja. Ez Zsír!--Egészséges recept: gyümölcssaláta gnocchivalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20181004-recept-gyumolcssalata-gnocchival.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!OrigoÖntudatos, bátor és plus size, ilyen a modern kori Frida Kahlo: fotósorozat!http://www.life.hu/ez-zsir/20181004-frida-kahlo-fotosorozatot-keszitett-erdos-juci-plus-size-fotos.htmlErdős Juci plus size fotóst ezúttal Frida Kahlo személyisége ihlette meg. Az öntudatos, önmagával is bátran szembenéző művész alakját a mai korba helyezte át Juci, és modelljével együtt bámulatos fotósorozatot alkotott meg. A képekről sugárzik a nőiség, az erő, a színek magukkal ragadnak. A képek jelentőségéről magát a fotóst kérdeztük! Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.