Így fogyott 23 kilót egy év alatt Gáspár Laci

diéta fogyás Gáspár Laci edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci jobb formában van, mint valaha. Diétázik, és edzeni jár, az Instagramjára pedig rendszeresen posztol is életmódváltásáról. Most elmondta, miért is szánta rá magát arra, hogy változtat az életén és fizikumán. 

„Egy év alatt huszonhárom kilót fogytam, és nagyrészt a lazacnak köszönhetem. Tudjátok, hetven százalék étkezés, harminc százalék edzés" – írta Instagram-oldalára a napokban a zenész.

Előtte-utána fotón Gáspár Laci Forrás: Gáspár Laci

" 20 évig voltam túlsúlyos, most végre élvezem az életet. Fiatalnak érzem magam, egészségesnek. Nem izzadok a színpadon, a forgatásokon is bírom a gyűrődést, remek érzés fittnek lenni. 2015-ben kezdődött minden, láttam magam a tévében, s eldöntöttem, változtatok. Ignácz Attila segít a fejlődésben, ő a személyi edzőm, hálás vagyok neki, nélküle nem ment volna. Nincs megállás. Hajnali öt vagy fél öt körül kelek, úgy, hogy a munkák miatt éjfél előtt ritkán kerülök ágyba. Ez lassan másfél éve így megy. Betartom az edzéstervet, és a diétára is odafigyelek. Van egy célom, amit még nem értem el, de haladok felé" – mesélte a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.