Személyi edzőhöz vitte Hajós Andrást Majka

Forrás: Marton Szilvia -
Hajós András Majka sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját bevallása szerint élete egyik csúcskorszakát éli Hajós András. Tíz éve életmódot váltott, rendszeresen edz, sőt, most Majka kapacitálására személyi edző segítségét kérte. 

"Nagyot húzott rajtam Majka. Tulajdonképpen neki köszönhetem, hogy szintet léptem, ő rángatott ki a komfortzónámból. Futni visz, hajt, nem engedi, hogy ellustuljak. Arra is ő beszélt rá, hogy forduljunk személyi edzőhöz, Kriston Petihez, aki segít abban, hogy ne fölöslegesen és értelmetlenül edzzünk. Sosem gondoltam volna, hogy negyven felett testileg két Peti tesz majd rendbe" - nyilatkozta Hajós a Vasárnapi Blikknek.

Forrás: Marton Szilvia

"A kortársaimmal összehasonlítva úgy érzem, nincs szégyellnivalóm. Nem tagadom, sok szempontból életem egyik csúcskorszakát élem. Biztosan az is szerepet játszik benne, hogy az utóbbi években van rá időm, mert már nagyobbak a gyerekeim, és jut időm a sportra. Ez a legfőbb luxusom! (...) Tíz éve életmódot váltottam, lezárult a zenekaros-fesztiválozós-testgyilkos korszak. Hosszú és hasznos életet akarok élni, és jól akarom érezni magam. Maga a sport egyébként nem érdekel, csak én magam, lehetőleg még sok-sok évig" – jelentette ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.