Rihanna sokat hízott, már nem nádszál karcsú, mint pályája elején

alak karcsú fogyás hízás Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékezzünk csak vissza Rihannára, milyen volt a pályája kezdetén, és nézzünk meg róla egy friss fotót. Döbennetes a különbség.

Napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője Rihanna, aki Robyn Rihanna Fenty néven született 1988-ban. Mára 9 Grammy-díj britokosa. Pályája kezdetén csodás hangja mellett karcsú alakjával és bájos mosolyával tűnt fel a klipekben.

Most azonban tagadhatatlan, hogy sokat hízott az énekesnő, sokszor keblei is szinte kibuggyannak mélyen dekoltált ruháiból. Hatalmas a különbség a régi és az új Rihanna között. A hangja azonban semmit sem változott.

Rihanna 2005-ben és napjainkban Forrás: AFP, Getty Images
Mádai Vivien lefogyott, férje hiányolja a husis testalkatáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180717-madai-vivien-lefogyott-ferje-hianyolja-a-husis-testalkatat.htmlNehéz összeegyeztetni a munkát és a magánéletet, ez pedig Mádai Vivien alakján is meglátszik. Az utóbbi időben nagyon sokat fogyott, férje pedig hiányolja róla a kis párnácskákat. Ez Zsír!--Hamarosan megszületik Németh Dorottya kétszeres fitneszvilágbajnok kisfiahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180716-a-ketszeres-fitneszvilagbajnok-nemeth-dorottya-hamarosan-eletet-ad-kisfianak.htmlNémeth Dorottya kétszeres világbajnok fitneszmodell az Ez Zsír! magazinban beszélt várandósságáról. Azt is elárulta, melyek voltak a legnehezebb pillanatok. Ez Zsír!OrigoA titok, ami Cristiano Ronaldót a legnagyobbak közé emelte: így edz a sztárfocistahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180713-ez-cristiano-ronaldo-kirobbano-formajanak-titka.htmlCristiano Ronaldo kirobbanó fizikalitása, rendkívüli teherbírása nem a véletlen műve. A 33 éves világklasszis tényleg mindent megtesz azért, hogy a legjobb legyen. Ez Zsír!--Megkoronázták az első Plus Size Queen szépségkirálynő választás győztesét, Barócsi Viktóriát és Kiss Zsuzsáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megkoronaztak-az-elso-plus-size-queen-szepsegkiralyno-valasztas-gyozteset-barocsi-viktoriat.htmlIdén először rendeztek szépségverenyt plus size kategóriában. Barócsi Viktória és Kiss Zsuzsa lettek a királynők. Ez Zsír!OrigoJakabos Zsuzsi kockahasat villantott: szexi fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-jakabos-zsuzsi-kockahasat-villantott-szexi-foto.htmlJakabos Zsuzsanna az egyik legszexibb magyar sportolónő, amit legutóbbi fotójával bizonyított is. Ez Zsír!OrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető nagyon lefogyott: megtette a sok sport a hatásáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180715-megyeri-csilla-a-rusnyazos-musorvezeto-nagyon-lefogyott-megtette-a-sok-sport-a-hatasat.htmlMegyeri Csilla rengeteget dolgozott az utóbbi időben azért, hogy a nyárra tökéletes testet villanthasson a strandon: sikerült neki. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.