Újabb posztot tett közzé Schobert Norbi az elhízással kapcsolatban

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
elhízás táplálkozás Schobert Norbi Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, élete egyik legmegosztóbb posztját tette közzé vasárnap Schobert Norbi. A fitneszguru a kommentekre és megjelent újságcikkekre élő Facebook-bejelentkezéssel reagált, majd közzé tette egy újabb fotópárt. A felháborodás nem volt kisebb, mint a vasárnapi bejegyzés után. Mutatjuk. 

"Ismét egy sértő poszt! Eszik a család a múlt század 40-es éveiben és most. Az étel és az étkezés tisztelete asztalnál, avagy cukros, keményítős, kukoricás, csipszes önkielégítés a tévénél zombulva. Ti hova tartoztok? Jogod van hájbetegnek lenni, de nincs jogod leszarni a gyereked egészségét és életét! Célom most sem a termék eladás, hanem egy bazi nagy ébresztő pofon azoknak, akiknek jár. Hamarosan élővel jelentkezem! Norbi" - olvasható a poszt. A követők tábora ismét kettészakadt, vannak, akik igazat adnak Norbinak, és köszönetet mondanak neki "népnevelő" tevékenységéért, mások azonban álszentnek és ostobának titulálják, állítva, hogy az ő életmódja sem egészséges, van aki egyenesen arra kéri, ne másszon bele mások életébe, és ne játsszon istent.

Norbi posztja - a vasárnapihoz hasonlóan - gyorsan terjed a neten. Van, aki azért osztja meg, mert úgy véli, példaképe bejegyzése annyira tanulságos, hogy ezt másnak is látnia kell, más pedig azért osztja tovább, hogy viccet csináljon belőle. Többen képeket tettek be komment gyanánt, amelyek arról árulkodnak, hogy Norbiék sem mindig terített asztalnál esznek.

Ha jót akartok szórakozni, olvassátok el a kép alatti kommenteket pro és kontra, a Life.hu-n pedig ismét szavazhattok.

Ti hogyan étkeztek? Nálatok mi a szokás?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.