Majka sport kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fogyni szeretett volna Majka, így  közel a negyvenhez inkább a teljes életmódváltást választotta. Azt mondja, hiúságból fogyózik és gyúr, szteroidokat viszont nem szed, hogy gyorsítsa az izomépítést. 

"Hízékony típus vagyok, ráadásul a múlt év végétől el is engedtem magam kicsit, nem figyeltem oda a táplálkozásra. Bár squashozok, lábteniszezek és futok is, ez sem volt elég. Nehéz fogynom és az általam kívánt formát és méretet elérni, mert nem szedhetek semmi olyan tömegnövelő szert, amivel például a testépítők az edzés mellett megkönnyítik az izomépítést. Egy egyszerű fehérjeturmixot sem fogyaszthatok, mert fáj tőle a gyomrom, émelygek. A kreatintól gyakorlatilag el tudnám pusztítani a világot, mellékhatásként ugyanis nagyon ingerült leszek tőle és a bőröm is csúnya lesz. Szteroidokat nem szednék, de nem is tehetném, mert azt meg a szívem nem bírja, és nincs is értelme, aki ugyanis ezekkel épít izmot, az hamar össze is esik, ha abbahagyja" – magyarázta.

"Próbáltam többféle diétát, de nekem csak a kalóriaszámlálás jött be. Reggelire próbálok valamilyen egészséges pékárut fogyasztani, ebédre jöhet valami kalóriadús, estére pedig mondjuk egy tonhalsaláta. De ami ugyanilyen fontos: majdnem minden napra jut sport. Heti négy-ötször gyúrok, emellett bármit szívesen csinálok, ami dinamikus mozgásforma" - tette hozzá a Borsnak Majka, aki már 5 kilótól megszabadult.

Forrás: Facebook / Majka

Sosem volt ennyire vékony Demcsák Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20180617-sosem-volt-ennyire-vekony-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlSosem a pluszkilói miatt emlegettük Demcsák Zsuzsát, de amióta visszavonult mégtöbbet sportol, és ennek köszönhetően szuper formában van. Talán még soha nem volt ennyire vékony a műsorvezető. Ez Zsír!OrigoAleska hajlékonyságától leesik az állad: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180609-aleska-hajlekonysagatol-leesik-az-allad.htmlElképesztő videókat töltött fel az Insagramra Aleska. A kötéltáncoslányról persze eddig is tudtuk, hogy mennyire hajlékony, de ennek ellenére minden alkalommal ledöbbenünk azon, mi mindenre képes. Nézzétek! Ez Zsír!OrigoEgyütt tornáztatja az embereket Rubint Réka és lánya, Larahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180520-egyutt-tornaztatja-az-embereket-rubint-reka-es-lanya-lara.htmlKözös videót készít lányával, Larával Rubint Réka, aki biztos abban: a jó szülői példa meghálálja magát, és így történt ez Lara esetében is. Ez Zsír!OrigoÍgy marad szép és telt a melled akkor is, ha lefogyszhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180501-igy-marad-szep-es-telt-a-melled-akkor-is-ha-lefogysz-mellizomerosites.htmlAzt ugyan szeretjük, ha a testünk legtöbb pontjáról eltűnik a zsír, ám ez nem igaz a mellünkkel kapcsolatban. Pedig a női keblek nagy része zsírszövet, így egy sikeres fogyókúra következményeként azok megereszkedhetnek és jóval kisebbé is válhatnak. Mit tehetünk ez ellen? Ez Zsír!--Éheztette magát Détár Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180224-eheztette-magat-detar-eniko-szineszno.htmlVolt, amikor túlzásba vitte a fogyókúrát Détár Enikő. Ez Zsír!--Ma áll utoljára színpadra Schobert Norbi: Rubint Réka sírva búcsúzotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180526-ma-all-utoljara-szinpadra-schobert-norbi-rubint-reka-sirva-bucsuzott.htmlSchobert Norbi már korábban jelezte, hogy egészségi állapota miatt a Fitbalance lesz utolsó hivatalos edzése. Rubint Réka könnyek között beszélt férje visszavonulásáról. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.