Baukó Éva megmutatta, milyen volt, mielőtt lefogyott

Forrás: Instagram/baukoeva -
VV Éva fogyás táplálkozás fogyókúra Baukó Éva mozgás sport evés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán mutatta meg Baukó Éva, hogyan festett, mielőtt lefogyott. A három évvel ezellőti bikinis fotót egy nemrégiben készült kép mellé szerkesztette.

"Sok levelet kapok, hogy hogyan fogytam le vagy hogyan alakultam át több mint egy év alatt. Nos, az tény, hogy egészségesebben táplálkozom, és szoktam néha edzeni is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy kellett hozzá valaki, aki miatt kevesebbet ettem (tehát idegi alapon is). Próbálok most már jobban odafigyelni, mit és hogyan eszem, de a finom falatokról és a nasiról sem mondtam le teljesen. Edzeni pedig megpróbálok többet tudatosan" - írta Instagramra feltöltött fotójához Baukó Éva.

Megmutatta ugyanis hogyan festett 3 évvel ezelőtt, amikor még kicsit gömbölyűbbek voltak egyes testrészei. A régi kép mellé pedig odatett egy mostanit is, hogy követői jól szemügyre tudják venni a különbséget.

Exkluzív interjú Szilágyi Liliánával: "Bujkálnom kellett"http://www.life.hu/ez-zsir/20180510-interju-szilagyi-liliana-uszonoval-betegsegerol-a-bulimiarol.htmlAz Ez Zsír! magazin múlt heti adásában adott exkluzív interjút Szilágyi Liliána. Az úszónő elárulta, hogy komoly testképzavarral küzd, betegségéről, a bulimiáról mesélt, ami miatt hosszú évekig bujkálnia kellett. Ez Zsír!OrigoSzilágyi Liliána a bulimiájáról nyilatkozott: még nincs túl a betegségenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180511-szilagyi-liliana-a-bulimiajarol-nyilatkozott-a-lifetvnek.htmlSzilágyi Liliána őszintén beszélt étkezési zavaráról és arról, miért szánta rá magát arra a bátor lépésre, hogy mindenkivel megosztja problémáját. A tehetséges úszó a LifeTv Ez zsír! című műsorában vallott a küzdelmekről és arról, hol tart most épp a gyógyulás felé vezető úton. Ez Zsír!OrigoSarka Kata saját műsorában vallotta be, anorexiával küzdött: videóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180511-sarka-kata-sajat-musoraban-vallotta-be-anorexiaval-kuzdott.htmlSarka Kata a Life TV Ez zsír! című műsorában vallott arról, amiről eddig még soha. A műsorvezető elárulta, hogy anorexiával diagnosztizálták, és kórházba kellett feküdnie. Ez Zsír!OrigoIzgalmas és színpompás recept: színes burgonyasalátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180509-recept-szines-burgonyasalata.htmlBuday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyáslevest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárcabarát ételekről szól! Ez Zsír!--Mádai Vivien nagyon vékony: bikiniben pózolhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180512-madai-vivien-nagyon-vekony-bikiniben-pozol.htmlBikinis fotót töltött fel magáról Mádai Vivien: a műsorvezető nagyon vékony, rajongói teljesen odavannak káprázatos alakjától. Ez Zsír!--Tévhitek a cukorról, amiket ideje tisztáznihttp://www.life.hu/ez-zsir/20180424-tevhitek-a-cukorrol.htmlMi, magyarok meglehetősen édesszájúak vagyunk - derült ki a Coca-Cola Magyarország országos felméréséből - így nem árt, ha ismerünk pár trükköt amivel egészséges mederben tarthatjuk cukorbevitelünket. Íme, néhány tévhit, amelyek eloszlatásával sikeresebben kontrollálhatjuk, mennyi cukrot fogyasztunk a mindennapokban. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.