Meglepő dolgot tapasztalt a férfi, aki egy hétig csak gyorskaján élt

McDonald's kísérlet gyorsétterem vlogger gyorskaja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit férfi kipróbálta, mi történik akkor, ha egy egész hétig csak a McDonald'sban eszik. Meglepő, amire 7 nap múlva rájött.

Mike Jeavons brit vlogger már több érdekes kísérletbe is belefogott: kipróbálta, milyen egy hétig mirelitkaján élni, de fogyasztott már 7 napon keresztül bébiételt és konzerveket is. Természetesen mindezt dokumentálta is YouTube oldalán.

A férfi most úgy döntött, egy hétig csakis a McDonald'sban fog étkezni. Izgatottan vágott bele a kísérletbe, de amit közben tapasztalt, az őt is meglepte.

A Mirror azt írja, Mike igyekezett a gyorséttermi ételek közül az egészségesebbeket, a kevesebb kalóriát tartalmazókat választani. Persze egy idő után már kezdte megunni és sokkal szívesebben vágyott azokra a kajákra, amit a felesége otthon főz. Ami viszont érdekes: a kísérlet végére egy dekát sem hízott, sőt pont az ellenkezője történt: sikerült két kilót leadnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.