Özönlenek a kommentek Tóth Vera egész alakos fotójához

fogyás Tóth Vera kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időszakban nem volt olyan lap, aki ne írt volna már többször Tóth Vera fogyásáról. Nem titok: az énekesnő igazi bombázó lett. Legutóbbi fotója mellett mégsem lehet szó nélkül elmenni... 

A kommentelők teljesen oda vannak a látványtól.

"Soha nem írtam még senkinek ( előadó, sztár, színész, celeb) kommentet a barátaimon kívül... DE ezt nem tudom szó nélkül hagyni, hogy valami FANTASZTIKUS VAGY!!!" - írja egyikük.

"Vera basszus minden elismerésem a tied iszonyat jól néztél ki eddig is na de most kaparom össze az állam a földről" - olvasható ugyanitt.

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

Falusi Mariann az egészséges életmódról, táplálkozásról, valamint a hízásról-fogyásról beszélthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180407-falusi-mariann-az-egeszseges-eletmodrol-taplalkozasrol-valamint-a-hizasrol-fogyasrol-beszelt-egy.htmlFalusi Mariann egy plus size divatbemutatón adott interjút. Az énekesnő egészséges életmódról, pluszkilókról és a divatról is beszélt. Ez Zsír!OrigoNehezen fogadta el testét Zimány Lindahttp://www.life.hu/ez-zsir/20180330-nehezen-fogadta-el-testet-zimany-linda-modell.htmlGondolnád, hogy még Zimány Linda sincs megelégedve a testével? Állítja, ez így van, de megpróbálja a legtöbbet kihozni adottságaiból. Ez Zsír!OrigoAjda Pekkan 71 éves és 40-nek néz ki: fotókhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171118-ajda-pekkan-71-eves-es-40-nek-nez-ki.htmlSok negyvenes megirigyelhetné Ajda Pekkan kinézetét. A török énekesnő az életkora csaknem felét letagadhatná. Ez Zsír!OrigoDrasztikusan lefogyott Jáksó Lászlóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171202-drasztikusan-lefogyott-jakso-laszlo-dietazik.htmlA Heti hetes könyv bemutatóján Jáksó László ősz hajjal és döbbenetesen vékonyan jelent meg. A Life.hu-nak elmondta, miért fogyott le, valamint, hogy mivel tölti mostanában a napjait. Ez Zsír!--Gáspár Evelin nagyon vékony: fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171126-gaspar-evelin-nagyon-vekony-instagram-fotojan.htmlAzon, hogy Gáspár Evelin bombaformában van, már nem is csodálkozunk, de legutóbb feltöltött fotója mindent visz. Ez Zsír!OrigoSzexi képen pózol Larion Zoéhttp://www.life.hu/ez-zsir/20171217-szexi-kepen-pozol-larion-zoe-muller-attila-felesege.htmlMüller Attila felesége, Larion Zoé káprázatosan néz ki. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.