Nicole Kidman 50 évesen is bombaformában van! Ez a titka

Forrás: YouTube -
fiatalosság Nicole Kidman táplálkozás egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Habár arca plasztikáztatásáról többször is felmerültek a pletykák, kétségtelen, hogy Nicole Kidman 50 évesen is energikus, fitt, és tündöklő. Ez nem is véletlen, hiszen tudatosan él, és az egészséges életmódot követi.

Nem válogat

A színésznő nem híve a kőkemény diétáknak, és a szigorú étrendnek. Mindig is azt vallotta, hogy ha mértékkel eszik az ember, akkor bármit ehet. Nicole Kidmanen látszik is, hogy ez az egyszerű elv mennyire jól működik, hiszen soha nem voltak súlyproblémái.

Nicole Kidman az Oscar -gálán is csodás formában Forrás: AFP

Vitaminpótlás

Amikor úton van, és heteken keresztül szinte megállás nélkül dolgozik, nem tud kellőképpen odafigyelni az étrendjére. Ekkor komplex multivitaminokat szed, hogy pótolja az esetleges hiányosságokat, amiket ezen idő alatt nem tud a tápanyagokból felvenni a szervezete.

80/20

Nicole Kidman is a 80/20 szabályra esküszik. Azaz az esetek 80 százalékában igyekszik egészséges, rostokban, jó szénhidrátokban, fehérjében, vitaminokban gazdag ételeket fogyasztani, 20 százalékban pedig belefér a bűnözés. Néha még gyorsételeket is fogyaszt, és az édességeket sem veti meg. "Fontos egyensúlyt tartani. Lehet, hogy mindenki máshogyan kerü balanszba, ezért fontos odafigyelni a testünk jelzéseire" - mondja.

50 évesen LOVE Magazine címlapján Forrás: LOVE Magazine

Ezért iktass be csalónapot a diétádba

Ne gondold, hogy az egészséges életmód hívei csak és kizárólag szuperegészséges ételeket esznek. Neked sem kell bűnösnek érezned magad, ha hetente egyszer beiktatsz egy csalónapot, amikor lazábban kezeled a diéta szabályait. Mutatjuk, hogyan csináld!

Sovány fehérjék

Nicole Kidman Ausztráliából származik, ott is lett híres 17 éves korában egy sorozatnak köszönhetően. Habár már régóta Los Angelesben él, az otthoni ételeket máig is imádja. Nem véletlen, hogy a kedvenc ételei a tengeri herkentyűk, amelyek egyébként tele vannak fehérjével. "Egy friss tenger gyümölcsei tál, sydney-i osztrigával, tigris garnélával, iszaprákkal és homárral" - nyilatkozta egyszer, amikor kedvenc fogásáról faggatták.

Kávé, kávé, kávé

A kávét nem éppen egészségre gyakorolt hatásai miatt kedveli. Sőt, állítása szerint nem is igazán a kávét szereti, hanem a habot, és a csokiöntetet. Jelszava: kicsi kávé sok habbal.

Nicole Kidman imádja a kávét, de nem a koffein miatt Forrás: YouTube

Enni vagy főzni

Vannak sztárok, akik imádnak otthon főzőcskézni, mint Chrissy Teigen és John Legend, vagy Blake Lively és Ryan Reynold, Jessica Biel és Justin Timberlake. Nicole Kidman nem tartozik közéjük, habár férjének, Keith Urbannak készít néha sült csirkét, az mindig száraz lesz. "Viszont hálás vendég vagyok, mert egyszerűen imádok enni, és szinte mindent megeszek" - mesélte a színésznő, akiről nemrég kiderült, hogy még a bogarakat is elfogyasztja. A főzésre visszatérve, annyira azért rutinos a konyhában, hogy néhány reggeli tojásos ételt elkészít. Főleg otthon, az ausztrál farmján, ahol csirkéket is nevelnek.

Sport

Jó alakjának titka persze nemcsak a helyes táplálkozás, hanem a rendszeres sport is. Nagy szerencséje van, mert imád sportolni, soha nem kell erőszakkal rávennie magát. Leginkább futni és úszni szeret, és ezeket napi szinten űzi.

Különc maratonfutók: extrém hideg, magassarkú és rinocérosz jelmezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180228-a-legfurcsabb-maratonfutok.htmlA maratonfutás önmagában is kihívás, de ha az ember még extrém körülményeket is választ, vagy éppen egy 10 kilós rinocérosz jelmezben akar futni, akkor még inkább megnehezíti a dolgát. Következzen most 6 különc és különleges maratonfutó! Ez Zsír!--Így vészeld át pozitívan a hidegbetörést http://www.life.hu/ez-zsir/20180222-igy-veszeld-at-pozitivan-a-hidegbetorest.htmlJanuár, február, itt a nyár - tartja a mondás. Azaz már csak a februárt, és ezt az utolsó nagy hideghullámot kell jó kedéllyel és pozitívan átvészelnünk, utána már az első napsugarak is könnyedén mosolyt csalnak az arcunkra. Ez Zsír!--Művészetté emelte a tojássütést: az Instagram sztárja letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20180221-a-tojas-muveszi-elkeszitese.htmlA mexikói származású Michele Baldini művészi magaslatokba emelte a tojássütést. Hihetetlen alkotásait Instagram-oldalán, a the_eggshibit nevű profilon posztolja közel 30 ezer követőjének. Ez Zsír!OrigoEzért híznak el az élsportolók a pályafutásuk befejeztévelhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180221-elsportolok-akik-durvan-meghiztak.htmlRengeteg olyan sportolóról hallottunk az elmúlt években, akik pályafutások befejeztével durván meghíztak. Néhány éve még legjobb formájukban, csillogó éremmel a nyakukban láttuk őket, aztán jöttek a sokkoló fotók arról, hogy mennyire elhagyták magukat, és hány kilót szedtek fel. Pedig jól belegondolva, ez nem is olyan meglepő. Eláruljuk, miért. Ez Zsír!--Zoe Saldana elutasítja a diétákat: az egészséges életmód hívehttp://www.life.hu/ez-zsir/20180216-zoe-saldana-a-galaxis-orzoi-sztarja-az-egeszseges-eletmod-hive.htmlA galaxis őrzői forgatási napjain öt órát töltött a sminkszékben Zoe Saldana, hogy Gomorrává váljon. A sminkmesterek rémálma az ebédidő volt, amit viszont a színésznő soha nem hagyott ki, hiszen a rendszeres étkezés is része életmódjának. De mindig nagyon vigyázva kellett ennie, nehogy pár csepp leves végigfolyjon az állán, vagy lecsöpögtesse magát valamivel, az ugyanis újabb plusz órákat vett volna igénybe, hogy megfelelően kijavítsák. Ez Zsír!OrigoBlake Lively 10 tippje az egészséges élethezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20180205-blake-lively-tippjei-az-egeszseges-elethez.htmlBlake Livelyt már a tinifilmek főszereplőjeként is sokan imádták, de manapság, amikor egyre több oldalát tudja megmutatni a filmvásznon, ráadásul családanyaként és Ryan Reynolds feleségeként is rendre elbűvöli a közönséget, jobban szeretik, mint valaha. Ezúttal a színésznő életmódhoz való hozzáállására voltunk kíváncsiak, és ezúttal sem csalódtunk. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.