Ő az igazi szupernagyi! 61 évesen kőkemény súlyokat emelget az asszony

Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com -
nagymama Ez Zsír! súlyemelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 61 éves brit asszony tényleg nem semmi: egy éve kezdett bele a súlyemelésbe, és máris rekordokat döntöget. Ezt csinálja valaki utána! 

A legtöbb ember ha máskor nem is, de a nyugdíjas korba lépve igencsak elhagyja magát. Val Swaine azonban a tökéletes ellenpélda: a 61 éves brit asszony észvesztő formában van, és olyan dolgokra képes, ami még a nála évtizedekkel fiatalabbaknak is komoly nehézséget okoz.

Val Swaine, a szupernagyi Forrás: NORTHFOTO/© SWNS.com/Swns.Com

A nagymama egy brit rekordot is beállított súlyemelésben. Azért választotta az edzés ezen módját, mert a plasztikai műtéteket túl drágának találta. Milyen igaza van!

A botox és a szépészeti beavatkozások helyett a mozgás feszesítő hatását választotta, az eredmény pedig önmagáért beszél.

Az egykor managerként dolgozó asszony elmondása szerint hihetetlen erősnek érzi magát, és fittebb, mint az 50-es éveiben volt. Tessék utána csinálni!

Sportos életmód 50 felett?

Az edzésről semmilyen korban sem szabad lemondani, ám van néhány dolog, amire nem árt odafigyelni 50 felett. Itt össze is szedtük, melyek ezek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.