101 kilótól szabadult meg egy 4 gyermekes anya

Forrás: Facebook/Celia Shroder -
gyomor bypass diéta fogyás súlyfelesleg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 101 kilós fogyást követően a nő bőre teljesen megereszkedett. Két plasztikai műtéttel sikerült csak helyrehozni az alakját.

Celia Shroder, 32 éves nő Colorado-ból, 4 gyermek édesanyja. 101 kilótól szabadult meg, melynek következtében a megnyúlt bőr úgy lógott rajta, mint egy túlméretezett ruha. – írta meg a DailyMail.

Forrás: Facebook/Celia Shroder

A fiatal anya egész gyermekkorában csúfolódások áldozata volt, hiszen kóros elhízása miatt

11 évesen már felnőtt méretű ruhákat hordott.

Megelégelte, hogy az emberek undorodva pillantottak rá. Sokáig próbálkozott különböző diétákkal, majd 5 évvel ezelőtt a gyomor bypass műtét mellett döntött.

Miután a súlyfeleslegtől megvált, nem maradt más, mint a megereszkedett bőr. Celia így kommentelte önmagát: „úgy nézek ki, mint egy megolvadt gyertya." Nem csoda hát, hogy most úgy érzi, élete új értelmet nyert, mert a két plasztikai műtétnek köszönhetően életében először jól érzi magát a bőrében.

„ A beavatkozások óta teljesen másképp gondolok az ételre. A sajttorta volt a kedvencem, de ma már rám sem bírok nézni, ahogy a gyorséttermi ételekre sem." – mesélte a nő.

A második bőrkorrekciós műtétre idén szeptemberben került sor, melyet követően rá sem lehetett ismerni az egykori elhízott nőre.

További képeket itt nézhetsz meg Celiáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.