Letaszítja a trónról Kim Kardashiant: neki van a legnagyobb feneke

Forrás: Instagram/Eudoxie Yao -
Eudoxie Yao modell fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítása szerint ő rendelkezik Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével, és hihetetlenül büszke rá! Eudoxie Yao karriert csinált a nagy hátsójából a közösségi oldalakon. Már több mint 100 ezer rajongója van, akik mind megszállottjai a modell hatalmas méreteinek. 

A követői egyszerűen imádják Eudoxie Yao hatalmas hátsóját.

Rengetegen rajonganak a lány nagy fenekéért.

A modell méreteivel maga mögé utasítja még Kim Kardashiant is, de a többi kerekded idomáról elhíresült sztárt is letaszítja a trónról az afrikai lány. Eudoxie Yao már több mint 100 ezer rajongót tudhat magáénak, ami nemcsak az önbizalmát duzzasztja, hanem a pénztárcáját is.

A Nyugat-Afrika legnagyobb fenekével rendelkező lány ugyanis egy egész karriert épített hatalmas hátsójára, rengeteg pénzt keres, miközben csak a fenekét mutogatja. A büszke modell természetesen csak olyan nadrágokat és öltözékeket hord, amikkel kiemelheti méreteit rajongói legnagyobb örömére.

Forrás: Instagram/Eudoxie Yao

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.