Minél idősebb, annál szexibb a 43 éves Sofia Vergara

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
színésznő Modern család (sorozat) bikini Sofia Vergara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Imádja az édességet, de utál tornázni. Sajnos mivel muszáj, saját állítása szerint is mindent megtesz azért, hogy fitt maradjon és az egész világot ámulatba ejtse a tökéletes alakjával. Sikerült neki. Ő Sofia Vergara, 43 éves, és jobban néz ki, mint valaha.

„Nincs fájdalom, nincs torta!” - nyilatkozta a Modern család sztárja, Sofia Vergara az amerikai Shape magazinnak. Az édességimádó színésznő még 40. születésnapján döntötte el, hogy itt az ideje tenni valamit a fölös kilók ellen, így

egy kemény edzésprogramot hívott segítségül.

Egy speciális kondigépet használ, amin a pilateshez hasonló gyakorlatokat végez. Az eredmény pedig magáért beszél, nézzétek csak!

Forrás: Instagram / Sofia Vergara

Gyereket tervez Sofia Vergara és Joe Manganiello

Ilyen géneket kár lenne nem tovább örökíteni! Családbővítésen gondolkodik Hollywood legszexibb álompárja. A teljes cikket elolvashatod itt!

Cooky elbúcsúzik a Music Fm-től és a TV2 képernyőjén tér visszahttp://www.life.hu/sztarok/20160617-cooky-elbucsuzik-a-music-fm-tol-a-tv2-kedveert.htmlCooky a Music Fm péntek reggeli műsorában, és hivatalos Facebook-oldalán is bejelentette, hogy befelyezi a rádiós pályafutását, és a TV2-nél folytatja a karrierjét. TV + SztárokOrigoNastassja Kinski alig két hónap után összeköltözött a 26 évvel fiatalabb szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160617-nastassja-kinski-egy-26-evvel-fiatalabb-ferfiba-szerelmes.htmlA gyönyörű színésznő, Nastassja Kinski végre megtalálta a boldogságot egy 26 évvel fiatalabb férfi mellett, ráadásul alig két hónap után össze is költözött szerelmével. TV + SztárokOrigoMegdöbbentő! Bódiék semmit sem változtak az első klipjük óta!http://www.life.hu/sztarok/20160617-bodi-margoek-semmit-sem-valtoztak-az-elso-klipjuk-ota.htmlA Bódi házaspár több év után ismét videoklipet forgatott, ennek kapcsán került elő az első zenés videójuk, amin látható, hogy a csinos és mindig mosolygós Bódi Margónak azóta gyakorlatilag csak a frizurája változott, de Guszti sem panaszkodhat... TV + SztárokOrigoKiss Ramóna: „Elég nagy kihívás elé állítottak"http://www.life.hu/sztarok/20160617-kiss-ramona-nemreg-tert-vissza-amerikabol-de-eleg-nagy-kihivas-ele-allitottak.htmlKiss Ramóna két hónapot töltött Amerikában. A színésznő elsősorban nyelvet tanult egy nemzetközi iskola szervezésében, de sokkal többel tért haza, mint a folyékony angoltudás, ráadásul itthon egy titokzatos lehetőség is várt rá. TV + SztárokOrigoEzennel bemutatjuk Leonardo DiCaprio új barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160615-ezennel-bemutatjuk-leonardo-dicaprio-uj-baratnojet.htmlBár azt nem tudjuk, hogy ez a kapcsolat tartós lesz-e, az viszont bisztos, hogy az Oscar-díjas színész imádja a szőke, fiatal, lehetőleg modell lányokat.TV + Sztárok--Berki Krisztián egy mázlista: Hódi Pamela egy szál bikiniben hódíthttp://www.life.hu/sztarok/20160616-hodi-pamela-a-testevel-hodit.htmlHódi Pamela egy nagyon izgalmas fotózáson járt, így ismét megcsodálhatjuk a dögös alakját, hiszen csak egy nadrág és egy falatnyi bikinifelső takarja a testét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.