Candice Huffine plus size modell visszavágott! Még hogy ő nem mozog

Forrás: Instagram/Candice Huffine -
plus size Candice Huffine mozgás sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az emberek többsége úgy véli, hogy a teltkarcsú modellek egyáltalán nem sportolnak. Candice viszont nem hagyta szó nélkül a sértegetést, és elárulta ő épp a félmaratonra készül.

Candice Huffine soha nem volt nagy futó, viszont szeretné eloszlatni az emberek fejében kialakult nézeteket. A legtöbben azt hiszik, hogy a plus size modellek nem sportolnak, és nem is érdekli őket a mozgás, de ez egyszerűen nem igaz.

Forrás: Instagram/Candice Huffine

A telt szépség már decemberben eldöntötte, hogy indulni akar életében először a félmaratonon, és azóta erre készül, ám nem azért mert fogyni akar, vagy bármilyen módon szeretné megváltoztatni a testét! Csupán szélesíteni akarja a látókörét, és szeretne olyan dolgokat kipróbálni, amiket azelőtt még soha nem tett. Valamint ezzel azt is bizonyítja, hogy a plus size modellek sem lusták.

Forrás: Instagram/Candice Huffine

A célja, hogy végig fussa a távot, és ezért keményen edz minden nap. Szerinte nem fogyott a felkészülés alatt, de a rendszeres mozgás mindenképpen változtatott rajta, ám csak belülről! A modell elárulta, hogy sokkal boldogabbnak és energikusabbnak érzi magát, mióta sportol!

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, hogy ők hogyan tartják magukat formában? Vasárnap délután 16.00-kor minden kiderül – nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön Sarka Katával!

Itt a tavasz és a kerti sütögetések ideje – Grillezz egészségesen!http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-egeszseges-grill-etelek.htmlAhogy melegszik az idő, egyre inkább vágyunk a szabadba: sétálni, kirándulni, piknikezni, grillezni. Mi imádjuk a kerti sütögetést, amiről szerencsére a bikini szezon közeledtével, a diéta alatt sem kell lemondani. Csak néhány egyszerű dologra kell odafigyelni. Ez Zsír!--Cserpes Laura: “Van kerekség itt-ott rajtam”http://www.life.hu/ez-zsir/20160318-cserpes-laura-nincs-megelegedve-a-testevel.htmlAz énekesnő még mindig nincsen teljesen megelégedve a testével, de elárulta, mit tesz azért, hogy formába lendüljön.Ez Zsír!--Minél előbb lapos hasat szeretnél? Így étkezz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160316-igy-etkezz-ha-lapos-hasat-szeretnel.htmlTáplálkozási szakértők az alábbi néhány ötletet javasolják azoknak, akik minél előbb lapos hasat szeretnének: egyél naponta ötször, igyál 6-8 pohár vizet, és minden egyes falatot addig rágj, amíg teljesen pépessé nem válik. Ez Zsír!ThinkstockEgészséges és finom! 3 szuper recepthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160316-egeszseges-es-finom-receptek.htmlSokan még mindig azt gondolják, hogy ami egészséges, az nem lehet finom. Pedig ennél nagyobbat nem is tévedhetnének: az egészséges ételek finomak, ráadásul a szervezeted meghálálja őket. Fittebb és energikusabb leszel tőle, és még a közérzeted is jobb lesz. Ez Zsír!ThinkstockEzzel az 5 tippel könnyedén beillesztheted a mozgást az életedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20160316-ha-keveset-sportolsz-fogadd-meg-tippjeinket-es-jobban-fogod-erezni-magad-a-borodben.htmlEltelt egy újabb hét és nem sportoltál? Valld be, ha lemondásokról esik szó, az edzés sokszor áldozatul esik. Hiába az irodában töltöd a legtöbb idődet, egy ilyen életvitel mellett is van lehetőséged arra, hogy formában tartsd magad! Ez Zsír!--A baba és az anya is komoly bajba kerülhet a kismamakori elhízás miatthttp://www.life.hu/ez-zsir/20160311-mennyit-hizhat-a-kismama-varandossag-alatt.htmlVajon mennyi az ideális súlygyarapodás egy kismama életében? Hatással lehet a babára is a túlsúlyunk? Íme, a válasz a kérdésekre! Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.