A fenekénél szakadt ki a modell nadrágja! 20 percig mászkált meztelen popsival!

Forrás: AFP/Rick Diamond -
szakadás popsi Nina Agdal nadrág edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nina Agdal nem szégyenlősködött, Instagram oldalára is kiposztolta, hogyan szakadt ki a nadrágja, amit csak 20 perc után vett észre.

A modell, aki jó ügyért szívesen meztelenkedik, megmutatta rajongóinak, hogyan szakadt ki edzés közben a nadrágja. Tanulság: guggolás után érdemes ellenőrizni a nadrágunkat, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljünk!

Forrás: Instagram/ Nina Agdal

Kíváncsi vagy a magyar sztárok életmódtippjeire, arra, ők hogyan tartják magukat formában? Szombat délután 16:00-kor minden kiderül - nézd az Ez Zsír! magazint a LifeNetworkön SARKA KATÁVAL!

Uhh! Hét hónapos terhesen 30 kilós súlyokat emelget egy nőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150617-sophie-guidolin-az-ikrekkel-terhes-het-honapos-no-30-kilos-sulyokat-emelget.htmlA személyi edző, aki ikrekkel terhes, hét hónaposan is 30 kilós súlyokat emelget. A közösségi oldalára posztolt képén rengetegen felháborodtak.Ez Zsír!--Lady Gaga bikiniben élvezkedik a Bahamákonhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150616-lady-gaga-enekesno-bikiniben-elvezkedik-a-bahamakon.htmlAz énekesnőről tudjuk, hogy nem az a szégyenlős fajta, így nem meglepő, hogy a bahamai nyaralásán sem nagyon takargatta magát.Ez Zsír!--Beyoncé nagy bejelentést tett! Mindenkit meglepett!http://www.life.hu/ez-zsir/20150609-beyonce-enekesno-szerint-a-vegan-etrend.htmlAz énekesnő Twitter oldalán közölte, hogy nagy bejelentést tesz hétfőn a televízióban. Sokan azt gondolták, hogy új albumot ad ki, még többen bíztak abban, hogy terhességét fogja bejelenteni. Erről azonban szó sem volt, egészen más hírt adott közzé Beyoncé.Ez Zsír!--Amber Rose Kim Kardashiant majmolja – de nagyon rosszul teszi!http://www.life.hu/ez-zsir/20150606-amber-rose-is-a-kim-kardashian-fele-fuzoben-edz.htmlAmber Rose is beszállt abba az őrületbe, ami rendkívül rossz példát mutat a fiatal lányoknak: a fűző tartós viselése ugyanis súlyos veszélyeket rejt.Ez Zsír!--Hűha! Bikiniben pózoltak a dögös modellek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150605-alessandra-ambrosio-candice-swanepoel-behati-prinsloo-es-lily-aldridge-modellek-bikiniben-pozoltak.htmlAlessandra Ambrosio, Candice Swanepoel, Behati Prinsloo és Lily Aldridge szerepelnek a dögös bikinis fotón, amit az Instagramra posztoltak a lányok.Ez Zsír!--Két és fél méteres a hátsója a világ legnagyobb fenekű nőjénekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150605-ket-es-fel-meteres-a-hatsoja-a-vilag-legnagyobb-feneku-nojenek.htmlEgy 39 éves Los Angeles-i nő rendelkezik a világ legnagyobb hátsójával. Állítása szerint egészségügyi problémái nincsenek, és imádja a testét, így diétára nem is gondol. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.