Ez nagyon zsír! Egészséges étterem nyílik kutyáknak

Forrás: Thinkstock -
étterem kutya egészséges életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötfogásos, magas tápanyagtartalmú menü kerül a hamarosan nyíló londoni étterem étlapjára. Mi ebben a különleges? A vendégek kizárólag négylábúak lesznek.

Hínár- és kelkáposzta pürével indul a menüsör, mely lenmagkrémes gombával folytatódik, majd áfonyás-kókuszos chia puding, illetve gluténmentes fahéjas quinoa zárja az étkezést. Ezt mind kutyák fogyaszthatják el a Londonban nyíló, egészséges pop up kutyaétteremben.

Forrás: Thinkstock

A "The Curious Canine Kitchen", azaz a "Kíváncsi Kutya Konyha" elnevezésű étterem kifejezetten az egészséges életmódot hirdeti a gazdik között, akik a farhát helyett inkább a jóval egészségesebb chia pudinggal etethetik kedvencüket.

A 20 fontba kerülő menü mellé kókuszvizet szolgálnak fel az ebeknek, illetve herbálteát is itatnak velük az emésztésük elősegítésére. Azért megnyugtatásul eláruljuk, hogy egy velőscsont is az egészséges menü részét képezi, így talán nem fogják annyira utálni a kutyák az egészet.

Egészséges életmód mindenkor - így változtass az étrendeden 50 felett http://www.life.hu/ez-zsir/20150326-milyen-elelmiszertipusok-javasoltak-melyek-kerulendok-ahogy-idosebbek-leszunk.html Ahogy idősebbek leszünk, egyre nehezebb leadnunk a felesleges kilókat, és oda kell figyelnünk a koleszterinszintre is. Vagyis 50 felé igenis el kell indulni egy kímélőbb életmód felé. Eláruljuk, mire érdemes különösen odafigyelni! Ez Zsír! Origo Tökéletes bikinialakra tapadó cicás fürdőruciban kíván boldog nyulat Jakabos Zsuzsa http://www.life.hu/ez-zsir/20150406-jakabos-zsuzsa-tokeletes-bikinialakra-tapado-cicas-furdoruciban-kivan-boldog-nyulat.html Jakabos Zsuzsa úszónőnkről minden nap meg lehetne írni, hogy mennyire szexi, és milyen tökéletes formában van. (Ja, épp így tettünk tegnap előtt is.) Húsvéthétfőn azonban kedves üzenetét közvetítjük. Ez Zsír! -- Rosszkedvű vagy és szomorú? Csokievés helyett jógázz - többet ér, mint gondolnád! http://www.life.hu/ez-zsir/20150403-jogaiskola-a-jogaklikkel-jogazni-erdemes-rosszkedv-ellen.html Tudtad, hogy jógával nemcsak a fizikai, energetikai, de mentális állapotod is befolyásolható? Sőt, minden jógagyakorlat mindhárom szinten nyomot hagy. Ez Zsír! Thinkstock Miamiból köszönti rajongóit a fürdőrucis Voksán Virág http://www.life.hu/ez-zsir/20150405-voksan-virag-vagyis-dj-flower-miamibol-koszonti-rajongoit-szexi-furdorucis-fotoval.html Voksán Virág, aki legutóbb tökéletes feneket villantott, most újabb fotót tett közzé tónusos testéről. Ez Zsír! Origo Lindsay Lohan látványos darázsderékkal szelfizik http://www.life.hu/ez-zsir/20150403-lindsay-lohan-latvanyos-darazsderekkal-szelfizik.html Új őrület hódít a sztárok körében: a deréktréner hetekig tartó viselésével állítólag centiket karcsúsodik a derék. Kim Kardashian mellett most már Lindsay Lohan is nagy rajongó lett. Ez Zsír! -- Elképesztően lefogyott Erdélyi Mónika http://www.life.hu/ez-zsir/20150402-erdelyi-monika-lefogyott.html Meglepő változáson ment keresztül a Mónika show egykori műsorvezetője, aki dögösebb, mint valaha. Ez Zsír! Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.