A genetika fontos, de nem elég - ők a legfittebb szupermodellek

Karlie Kloss szupermodell pilates Gisele Büdchen edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modelleknek, pláne a szupermodelleknek nyilván könnyebb karcsúnak maradniuk, mint a földi halandóknak, hiszen náluk a gazellatest többnyire genetikai adottság. Mégis, nekik sem árt, ha karban tartják a testüket, mert csakis attól lesz tónusos és igazán formás. Kíváncsi vagy, mivel maradnak csúcsformában a kifutók királynői? Lapozz tovább!

Karlie Kloss a pilatesgépre esküszik. Nem csodáljuk: edzeni ezzel a masinával nem könnyű, de megéri, mert csodásan formálja a mélyizmokat. Ha tónusos testre vágysz, és nem akarsz izmot építeni, ez a tökéletes választás!

Forrás: Instagram

Hilary Rhoda eszközökkel szeret edzeni, ám a nyújtásra mindig hagy elég időt.

Forrás: Instagram

Alessandra Ambrosio a jóga szerelmese. Az ászanák gyakorlása lazává, ugyanakkor izmossá és hajlékonnyá teszi a testet, ráadásul kiválóan fejleszti a koordinációs képességeket. De még számtalan jótékony hatása is van - ezekről itt meséltünk bővebben.

Forrás: Instagram

Natalia Vodianova nem cifrázza a dolgokat: ő egyszerűen csak imádja róni a kilométereket.

Forrás: Instagram

Rosie Huntington-Whiteley is a pilates reformerrel tartja karban tökéletes alakját. Ha kíváncsi vagy arra, hogyan is működik ez a masina, itt írtunk már róla bővebben.

Forrás: Instagram

Miranda Kerr számára a jóga a testmozgás. Jól tudja, milyen szuper hatásai vannak - mint például ennek a harcos póznak.

Forrás: Instagram

Adriana Lima kőkemény csaj, így természetes, hogy ő olyan kemény sportot választ, mint a box. Ha tényleg ez a tökéletes combok titka, mi is szívesen rászánnánk magunkat erre az edzésformára.

Forrás: Instagram

Doutzen Kroes ugyan már nem várandós, de a babavárás alatt, előtt és után is tánccal tartotta karban a testét. A szépséges modell kedvence a balett.

Forrás: Instagram

Gisele Bündchen nagy jógás hírében áll, de szeret több dolgot is kipróbálni. Neki is bejön a boksz.

Forrás: Instagram

Candice Swanepoel az év legjobb nője, és a róla készül fotókat elnézve ezen nincs is mit csodálkozni. A szépsges modell is rajong a táncokért és a balettért, és imádja a kitöréseket is.

Forrás: Instagram

Liu Wen egy, a spinninghez hasonló, soul cycle edzéssel tartja karban a testét.

Forrás: Instagram

Joan Smalls nem veti meg az edzőtermi edzést és a súlyzókat sem.

Forrás: Instagram

Carolyn Murphy is legszívesebben a balettot választja szabadidejében.

Forrás: Instagram

Anne V vékony, szálkás alkat, így nagyobb súlyokkal dolgozik szívesen, hogy látványos legyen a végeredmény.

Forrás: Instagram

Amber Valletta is az indoor cycling szerelmese.

Forrás: Instagram

Tónusos test 30 perc alatt - átmozgató gyakorlatsor kezdőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140909-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-atmozgato-gyakorlatsor-kezdoknek.htmlHa csak napi 30 perced van edzeni, akkor is érdemes nekiállni! Balogh Zsolt crosstréningoktatóöt olyan gyakorlatot mutat be, amik tökéletesen átmozgatják és edzik a testet, és kezdők is bátran végezhetik. Dolgozz velünk a szálás karokért, lapos hasért és a szép combizmokért!Ez Zsír!--Unod a biciklit? Menő eszközök városi közlekedéshezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140908-trendi-eszkozok-kozlekedeshez-longboard-roller.htmlSokat közlekedsz a városban, de eleged van már a dugókból és a kiszámíthatatlan tömegközlekedésből? Nem csodáljuk, mi is így vagyunk ezzel. Éppen ezért, ha még nem próbáltad, most itt az ideje, hogy felfedezz néhány alternatív közlekedési eszközt.Ez Zsír!--Így mentheti meg az életedet a jógahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140903-joga-pozitiv-hatasai-javitja-a-szexualis-eletet-segit-figyelni-a-testedre.htmlNehéz elfogultan írnom a jógáról, szerintem ugyanis ez a világ legcsodálatosabb mozgásformája. Tíz éve űzöm: hol azért, mert elvisz egy másik világba, ahol nincs feszültség és zajtenger, hol azért, mert érzem, hogy az izmaim üvöltenek érte. Száz okot fel lehetne sorolni, miért kezdj el te is jógázni, ha még nem tetted volna - ezekből itt van most 13.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.