Szandi sportos életmódjával mutat példát a gyermekeinek

úszás Irongirl Ironkids gyerekek Kihívások Hétvégéje Ironman futás sport Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő három csemetéje sportos anyukájáról vesz példát. A Life.hu-nak Szandi elárulta, hogy tánc, úszás és dzsúdó  - ezek szerepelnek a napi repertoárban a srácoknál.

Szandi annak idején úgy gondolta, az úszás a legegészségesebb sportág, ezért gyermekeit, amint lehetett, beíratta úszóedzésekre.

Szandi fiával, Domival a dzsúdóvizsga után Forrás: Szandi menedzsment

„A srácokat hetente többször viszem úszóedzésre, mert jót tesz a fejlődő szervezetnek, a gerincoszlop egészségéhez pedig nagyban hozzájárul. Gyermekkorban sokkal jobbnak tartom, mint a súlyzós, megterhelő edzéseket. Csabus már utolérhetetlen hátúszásban, mi, a szülei sem tudjuk legyőzni őt. Domi most a dzsúdó szerelmese, Blanka pedig amellett, hogy lejár velem az edzőterembe, szeptembertől táncolni fog" – mesélte Szandi, aki a squash és az edzőtermi edzések mellett régebben futással kapcsolódott ki.

„Szerettem futás közben a természet rezdüléseit meghallani, közben pedig teljesen kikapcsoltam és kiszellőztettem a fejem. Sajnos jelenleg nem tudom a mindennapjaimba beilleszteni a rendszeres futást, de az egyik legjobb sportnak tartom, amit bárki bármikor elkezdhet" – magyarázta Szandi.

Fuss a Life.hu-val a Kihívások Hétvégéjén!

Augusztus 23-án Budapest ad otthon az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenynek, amelyet szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje.

Mutasd meg te is, hogy képes vagy elérni a kitűzött céljaidat - jelen esetben le tudsz futni 10 kilométert. Az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL futóversenyre most a Life.hu-val ingyen regisztrálhatsz a futásra. Nem kell mást tenned, csak küldj egy e-mailt az info@life.hu címünkre az IRONGIRL tárggyal. Augusztus 18-án, délben kisorsolunk 20 nevet, akik egy egyszer használatos kód segítségével ingyen regisztrálhatnak az IRONMAN 70.3 oldalán a versenyre. A szerencséseket augusztus 18-án, e-mailben értesítjük.

A Kihívások Hétvégéje az egész családnak szól. A programokról itt tájékozódhatsz.
Szánj időt a reggelire! Könnyű és finom fogások, hogy jól induljon a naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20140811-taplalo-es-finom-reggelik-joghurtos-finomsagok-omlett-tokeletes-reggelire.htmlA napot mindenképpen érdemes egy adag tápláló, de könnyű reggelivel indítani. Az alábbi receptekkel adunk ötleteket hozzá!Ez Zsír!OrigoSzexi jógi! Gisele Bündchen bikiniben jógázotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140811-gisele-bundchen-szupermodell-bikiniben-jogazott-a-pazar-tengerparton-ahol-egy-fejenallast-mutatott.htmlPazar tengerparti környezetben, fürdőruhában állt fejen a szupermodell Gisele Bündchen, aki köztudottan a jóga szerelmese. Ez Zsír!--Dobrády Ákos visszatért régi szerelméhezhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140808-dobrady-akos-enekes-es-zeneszerzo-a-teniszre-eskuszik.htmlAz énekes-zeneszerző évekig heti szinten teniszezett, később azonban ez abbamaradt. Két hónapja ismét rendszeresen lejár a pályára, és régi edzőjével csiszolja a technikáját. Ákos imádja ezt a sportot, a meccseket csakúgy, mint az edzéseket. A zenész nagy előnye, hogy magas, atlétikus alkata van, és a szervái is kiválóak!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.