testmozgás zumba Kiss Orsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsi 11 évig versenyszerűen korcsolyázott, nemrég azonban egy egészen más sport lett a kedvence. A műsorvezető korábban is aerobikozott, mostanra azonban már zumbaoktatóként is tevékenykedik. Ezzel a testmozgással akár 700 kalóriát is elégethetünk - Kisó is egészen kivirult ettől a táncos edzésmódszertől. A csinos zumbás lány kolléganője, Vágó Piros is imádja Kisó zumbaóráit, és rendszeresen megmozgatja magát a táncos edzéssel. 

Jógázz a túlevés és a karácsonyi feszültség ellen!http://www.life.hu/ez-zsir/20131220-jogaiskola-a-jogaklikkel-joga-es-testmozgas-az-unnep-alatt.htmlKókuszos csoda 10 perc alatt - Nem hízol tőle!http://www.life.hu/ez-zsir/20131219-greta-konyhaja-stohr-greta-receptje-hogogyok.htmlCarmen Electra teste kell? Íme néhány trükkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131218-carmen-electra-teste-ezektol-a-gyakorlatoktol-olyan-tokeletes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.