Ezt üzente Zalatnay Cini Benkő László rajongóinak - Videó

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Zalatnay Sarolta Benkő László üzenet beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Sarolta, sok más zenésszel együtt, nagyon aggódik Benkő Lászlóért, olyannyira, hogy a rajongóihoz fordult segítségért. 

A 72 éves énekesnő, Zalatnay Cini is aggodalmaskodik Benkő László egészsége miatt. Mint, ahogy mi is megírtuk, Benkő László pár héttel ezelőtt kutyasétáltatás közben balesetet szenvedett. Az Omega billentyűsét azóta meg is operálták. Azóta sokat javult az állapota és úgy néz ki, hamarosan hazajöhet a kórházból.

Az RTL Reggeli műsorában Cini üzent a rajongóknak, zeneszeretőknek:

„Imádkozzatok Benkő Laciért, légyszíves! Ezt a közönségnek mondom, mert vissza kell, hogy jöjjön! Nem akarok szomorú lenni, de a mi generációnk nem gyerek már... Hetven körül van mindenki, amit nem is gondolnánk, mert mindenki megy, és csinálja örömmel, boldogsággal a dolgát, de az évek mennek" – nyilatkozta Zalatnay Sarolta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.