Ez Kelemen Anna bevált receptje a migrén ellen - Videó

migrén videó simogatás Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság egyre több embert dönt le a migrén a lábáról, ami nem kerüli el a hírességeket sem. Kelemen Anna is gyakorta szenved tőle. Most megmutatta, hogyan küzd ellene.

Kelemen Anna legújabb Instagram videójában beavatja a követőit, hogyan kell szakszerűen fellépni a migrén ellen. Míg mások sötét szobába vonulnak pihenni, gyógyszerrel csillapítják fejfájásukat, addig

Annácska önmaga simogatásával próbál küzdeni a szörnyű fejgörcs ellen.

A videó mellé ugyanakkor odaszúrt a negatív kommentelőknek is, mivel a felvételen tőle szokatlan módon smink nélkül látható.

"Szinte egész nap migrénem volt,épp azt próbálom csillapítani! Estére csak jobb lesz! Van valami tuti bevált tanácsotok migrén ellen? Ja és lehet élvezkedni ismét egy natúr videó,migrénhez nem sminkelek vagy kéne? Amit láttok az max smink tetoválás de itt ér arcoskodni éljen a közösségi média" - írta a celeb.

Az a videóból nem derült ki, hogy pusztán örömszerzés céljából végzi magán ezeket a mozdulatokat a szőke bombázó vagy tényleg hatékony az általa használt módszer, de ettől függetlenül nem érdemes kihagyni a videót.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.