Az utolsó üzenet: így búcsúzott Meghan Markle és Harry herceg- Fotó

Sussex Royal Megxit Meghan Markle Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle-nek és Harry hercegnek ez volt az utolsó posztja a királyi Instagram oldalukon.

Az utolsó képen köszöntet mondtak követőiknek, hogy támogatták őket, illetve a képhez mellékelt szövegben bizakodó szavakkal reagáltak a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetre.

„Mindannyian érezzük azt, hogy a világ most nagyon törékenynek tűnik. De abban is bízunk, hogy minden embernek meglesz a lehetősége arra, hogy változtasson ezen. Együtt felül tudunk emelkedni ezen. A legfontosabb most a világ egészsége és jóléte, valamint az, hogy megoldást találjunk a legégetőbb kérdésekre, amelyek a járvánnyal kapcsolatosak. Mindannyian megtaláljuk azt a szerepet, amit a globális járvány közepette ránk írtak. Összpontosítanunk kell erre a fejezetre, hogy megértsük, miként tudunk a legjobban a világ hasznára válni" – írták a posztban.

A pár valószínűleg hamarosan elindítja a saját oldalát, bár valószínűbb, hogy ezt a fiókot nevezik át, ugyanis a királyi (royal) szót nem használhatják a jövőben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.