Mi történt? Sebestyén Balázs végrendelkezett

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
balázsék őszinteség végrendelet Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a ma reggeli Balázsékban mondta el, miért döntött így.

A péntek reggeli műsorban derült ki, hogy jövő héten Sebestyén Balázs nélkül dübörög a Balázsék. A műsorvezető egy teljes hétig szabadságon lesz, ugyanis Nepálba utazik. Bár Balázs még sosem járt Katmanduban, úgy érzi, haza látogat, és az utazással élete egyik legnagyobb álma válik valóra.

A köztudottan spirituális beállítottságú rádiós már nagyon készül az útra, és

felkészült arra az eshetőségre is, hogy soha többet nem tér haza.

Bár Balázs a szó szoros értelmében nem végrendelkezett, hivatalos úton is elintézte, hogy ha vele történne valami, felesége is el tudjon járni az ő nevében. A beszélgetésből kiderült, hogy Viki már alá is írta az ehhez szükséges papírokat.

Balázs azt is kifejtette, hogy bár felesége paranoiásnak tartja az intézkedések miatt, ő úgy érzi, muszáj felkészülni a legrosszabbra.

"Tegnap bent voltunk, és aláírtuk a papírokat, nem volt egy vidám élethelyzet..."

A reggeli adásból az is kiderült, hogy Sebestyén Balázs egy búcsúlevél megírásán is gondolkodik.

"Azon is gondolkodtam, hogy írok Vikinek egy hosszú levelet, és megkérem az egyik barátomat, hogyha történik velem valami, küldje el neki...Van egy ilyen érzésem... Elköszönök"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.