Laky Zsuzsi ketrecharcos férje kihívta a nőverő katonát

Laky Zsuzsi verekedés harc ketrecharc Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napokban rengeteg indulatot szült Orosz Bernadett története, akit élettársa kis híján halálra vert. A történtek Laky Zsuzsi férjét is megérintették.

A hatgyermekes miskolci édesanya története mindenkit felkavart. Bernadett a közösségi oldalán osztotta meg, hogyan bántalmazta őt volt párja. A férfi féltékenységből bántotta Bernadettet: eltörte az orrát, kitépte a haját, és szinte az egész testét összezúzta.

Forrás: Shutterstock

Az egykori ketrecharcos bajnok, Dietz Guszti az egyik Bernadettről szóló cikk alá kommentelt, és a növerő katona tudtára adta, hogy szívesen megküzdene vele szervezett szervezett körülmények között a ringben. -szúrta ki elsőként a Ripost.

„Ha verekedhetnéke volna még, én nagyon szívesen felajánlkozom! Csak a TB kártyáját semmi estre se hagyja otthon! Gyanítom, egy hangosat sem merne köhinteni a teremben ez a nyomorult, pedig mit nem adnék azért, ha egy kicsit megfoghatnám..."

Dietz Gusztáv aztán elmondta, hogy amit írt, komolyan is gondolta.

Forrás: FEM3

"Igen, abszolút értelmezhető ez úgy, hogy ledobtam elé a kesztyűt, bár biztos vagyok benne, hogy egy sportszerű küzdelemre zsigerből nemet mond ez az emberszerű képződmény.

Egy ilyen alak apróra összehúzza magát, ha férfival találja magát szemben. Egyszerűen ilyen a természete... Mindenesetre az ajánlatom áll! Ha megkeres, bármikor elviszem az edzőterembe és megmutathatja. mire képes, ha nem egy nő áll vele szemben!" – szögezte le a lapnak az egykori ketrecharcos bajnok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.