Mága Zoltán egymillió forintot ajánlott fel a kis Zente kezelésére

betegség kisfiú Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pillanatokon belül szinte mindenkihez eljutott a Facebookon a kis Zente története. A fiúcska egy nagyon súlyos betegségben, gerincvelői izomsorvadásban – SMA I-ben – szenved. Kezelésére csak a világ legdrágább gyógyszere alkalmas, ennek ára átszámítva 700 millió forint. 

Az Internet népe összefogott és több csoport is alakult azért, hogy összegyüljön a pénz Zente kezelésére. Erre mihamarabb szükség is van, ugyanis már csak fél évig lehet elvégezni nála a különleges eljárást.

Mága Zoltán hegedűművész is a jó ügy mellé állt, és posztban kéri a 100 leggazdagabb magyart, segítsenek a kisfiún, ahogy ő is teszi. Mága egymillió forintot utalt át a kisfiú családja számlájára.

"Hiszem, hogy közös összefogással néhány nap alatt össze tudjuk szedni Zente amerikai gyógykezeléséhez szükséges 700 millió forintot, mert csak fél éve maradt a kisfiúnak, hogy a speciális kezelést megkaphassa. Zente életének megmentéséhez az első egymillió forintot Én adom. Gyors segítségként magánadományomként ennyivel járulok hozzá, hogy legyőzze a betegségét. Mindemellett a most zajló 100 templomi jótékonysági koncertsorozatom több eseményén külön gyűjtést fogok szervezni, és arra kérni az embereket, hogy bár a világ jelenleg legdrágább gyógyszerére van szükség egy kis emberke életnek a megmentéséhez, de ez ne legyen akadály, mert az élet a legdrágább kincs, és egy élet elvesztését a világ összes pénzével sem lehet pótolni" - írja többek között.

Szalmonella-gyanúval 54 gyereket kezelnek debreceni kórházakbanhttp://www.life.hu/drlife/20190921-szalmonella-gyanuval-54-gyereket-kezelnek-debreceni-korhazakban.htmlAz elmúlt három napban 54 gyereket láttak el a Debreceni Egyetem (DE) szakorvosai feltételezett szalmonellózis gyanújával - közölte az egyetem klinikai központjának elnöke szombaton az MTI-vel.Dr. Life--Komoly balesetet szenvedett Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/drlife/20190910-komoly-balesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-szineszno.htmlA színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. Dr. LifeOrigoÚjabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigarettahttp://www.life.hu/drlife/20190907-ujabb-ket-halalos-aldozatot-szedett-az-egyesult-allamokban-elektromos-cigaretta.htmlÚjabb két halálos áldozatot szedett az Egyesült Államokban az elektromos cigaretta - közölték pénteken Indianában és Minnesotában az egészségügyi hatóságok. Ezzel négyre nőtt az e-cigaretta szívása miatt történt halálos esetek száma. Az indianai áldozat kilétét nem hozták nyilvánosságra, csupán annyit közöltek, hogy 18 éven felüli férfiról van szó. Minnesotában pedig egy 65 éves férfi halt meg, aki régóta küzdött tüdőproblémákkal, éppen az e-cigaretta rendszeres szívása miatt.Dr. Life--Mentőautóval egy párizsi kórházba szállították Michael Schumacherthttp://www.life.hu/drlife/20190910-mentoautoval-egy-parizsi-korhazba-szallitottak-michael-schumachert-forma2.htmlA La Parisien nevű francia lapra hivatkozva a focus.de azt írja, Michael Schumachert Párizsban kezelik a Georges Pompidou Klinikán. Őssejtinfúziót kap, hogy a szervezetében fellépő gyulladást csökkentsék - írja az autoszektor.hu. Dr. Life--Rossz hírt kapott orvosától Szabó Zsófi: diétáznia kellhttp://www.life.hu/drlife/20190912-rossz-hirt-kapott-orvosatol-szabo-zsofi-dietaznia-kell.htmlEgészségi okok miatt kell diétáznia Szabó Zsófinak. A műsorvezető inzulinrezisztenciával küzd. Dr. LifeOrigoBrad Pitt bevallotta: komoly alkoholgondjai voltakhttp://www.life.hu/drlife/20190905-brad-pitt-bevallotta-komoly-alkoholgondjai-voltak.htmlBrad Pitt arról beszélt, olyannyira megviselte házassága megromlása Jolie-val, hogy ivott és drogozott: még az Anonim Alkoholistákhoz is bejelentkezett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.