Kiderült, mi áll Kulcsár Edina szörnyű fájdalmának hátterében

derék Kulcsár Edina fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina közösségi oldalán vallott derékfájdalmáról, most pedig arról, mi okozza. 

Kulcsár Edina néhány napja panaszolta el követőinek, hogy derékfájdalma már az elviselhetetlenség határát súrolja. Segítséget kért rajongóitól, mert nem tudta, mivel enyhíthetné panaszait. Szerencsére jó tippeket kapott, így arra is fény derült, hogy mi okozza a problémát.

Kulcsár Edina szörnyű fájdalmakkal küzd Fotó: Szabó Gábor/Origo

Aztán szép lassan azon kaptam magam, hogy „csak" a munka és a család van.

Több mint egy hónapja, úgy keltem, hogy alig tudtam a nyakamat mozgatni.

Lényeg a lényeg becsípődött egy ideg.

És milyen jól tettem. A tartásjavítót is ti javasoltátok, ami olyan sokat segített, hogy ha az rajtam van, akkor Medit is fel merem emelni. Sokkal koncentráltabban oda tudok figyelni minden mozdulatomra, ha hordom az övet. Az másik javaslatotok (amit megfogadtam) a manuálterapeuta volt. Kaptam pár gyakorlatot, amit minden egyes nap meg kell csinálnom itthon, és ha szorgalmas vagyok, odafigyelek magamra, sőt még edzeni is elmegyek, akkor rövid időn belül elmúlhatnak a panaszaim és visszaállhat minden a normális kerékvágásba" - írta Edina.

Leukémiában szenved Karel Gotthttp://www.life.hu/drlife/20190912-leukemiaban-szenved-karel-gott.htmlLeukémiában szenved Karel Gott legendás cseh énekes - jelentette be a közösségi oldalán. Dr. Life--Rossz hírt kapott orvosától Szabó Zsófi: diétáznia kellhttp://www.life.hu/drlife/20190912-rossz-hirt-kapott-orvosatol-szabo-zsofi-dietaznia-kell.htmlEgészségi okok miatt kell diétáznia Szabó Zsófinak. A műsorvezető inzulinrezisztenciával küzd. Dr. LifeOrigoKiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigoFelmentették a holland orvost, aki "halálba segített" egy súlyosan demens betegethttp://www.life.hu/drlife/20190911-felmentettek-a-holland-orvost-aki-halalba-segitett-egy-sulyosan-demens-beteget.htmlFelmentette minden vád alól a hágai bíróság szerdán azt a holland orvost, aki halálba segített egy súlyosan demens beteget.Dr. Life--Abaházi Csaba arckezeléssel fiatalítja bőréthttp://www.life.hu/drlife/20190911-abahazi-csaba-arckezelessel-fiatalitja-boret.htmlA Sláger FM műsorvezetője nem szégyelli bevallani, hogy arcbőrének változása – amely a fogyás következtében ereszkedett meg – kimondottan zavarja. Abaházi egy szépészeti beavatkozással igyekszik javítani a helyzeten. Dr. LifeOrigo3 ezer képeslapot küldtek a világ minden tájáról a ritka betegséggel küzdő fiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20190910-3-ezer-kepeslapot-kuldtek-a-vilag-minden-tajarol-a-ritka-betegseggel-kuzdo-fiunak.htmlEl akarta dobni életét a 13 éves ritka betegséggel küzdő fiú, ám édesanyjának sikerült visszahozni az életkedvét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.