Sas József állapotáról nyilatkozott felesége: jobban van

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
agyvérzés Sas József állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József felesége nyilatkozott arról, hogy van most a művész az agyvérzése után.

Sas József nyaralásán kapott agyvérzést, különgéppel kellett hazaszállítani, hogy megkezdhessék itthon az ápolását. A színész, humorista már egy ideje otthon gyógyul. A felesége most nyialtkozott állapotáról.

Sas József jobban van Forrás: MTI/Kollányi Péter

"Szerencsére van étvágya, hízott is néhány kilót, aminek nagyon örülök. Mindig a kedvenceit főzöm, a csirkepaprikás megteszi a hatását. Mozogni ugyan csak segítséggel tud, de szellemileg nagyon friss és jó kedvű. Mostanában sokan meglátogatják, nemrég a volt főnöke is itt járt" - mondta Sas József felesége a Ripostnak.

Kiengedték a kórházból Pécsi Ildikó férjét, Szűcs Lajosthttp://www.life.hu/drlife/20190912-kiengedtek-a-korhazbol-pecsi-ildiko-ferjet-szucs-lajost.htmlPécsi Ildikó férjénél, Szűcs Lajosnál korábban vastagbéldaganatot diagnosztizáltak: műtötték, többször is kórházba került. A színésznő most jó hírt közölt: "Édesjólajosom" itthon van.Dr. LifeOrigoFelmentették a holland orvost, aki "halálba segített" egy súlyosan demens betegethttp://www.life.hu/drlife/20190911-felmentettek-a-holland-orvost-aki-halalba-segitett-egy-sulyosan-demens-beteget.htmlFelmentette minden vád alól a hágai bíróság szerdán azt a holland orvost, aki halálba segített egy súlyosan demens beteget.Dr. Life--Abaházi Csaba arckezeléssel fiatalítja bőréthttp://www.life.hu/drlife/20190911-abahazi-csaba-arckezelessel-fiatalitja-boret.htmlA Sláger FM műsorvezetője nem szégyelli bevallani, hogy arcbőrének változása – amely a fogyás következtében ereszkedett meg – kimondottan zavarja. Abaházi egy szépészeti beavatkozással igyekszik javítani a helyzeten. Dr. LifeOrigo3 ezer képeslapot küldtek a világ minden tájáról a ritka betegséggel küzdő fiúnakhttp://www.life.hu/drlife/20190910-3-ezer-kepeslapot-kuldtek-a-vilag-minden-tajarol-a-ritka-betegseggel-kuzdo-fiunak.htmlEl akarta dobni életét a 13 éves ritka betegséggel küzdő fiú, ám édesanyjának sikerült visszahozni az életkedvét. Dr. Life--Kulcsár Edina derékfájdalommal küzd: ezzel próbálkozikhttp://www.life.hu/drlife/20190910-kulcsar-edina-derekfajdalommal-kuzd-ezzel-probalkozik.htmlKulcsár Edina a követői segítségét kérte, ugyanis hosszú ideje borzalmas derékfájdalom kínozza. Ezt a megoldást javasolták neki. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoKomoly balesetet szenvedett Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/drlife/20190910-komoly-balesetet-szenvedett-gor-nagy-maria-szineszno.htmlA színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.