Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színitanoda folyosóján érte baleset Gór Nagy Máriát: nem vette észre, hogy vizes a kő és elcsúszott. 

"A színitanoda megnyitónapjára készültek a gyerekek, és persze, jómagam is. Ilyenkor személyesen nézem meg, minden terem rendben van-e, minden reflektor rendesen be va-e állítva a kis színpadunknál" – mesélte Mária a Blikknek. Hozzátette nem vette észre, hogy frissen felmosták a folyosót és a tantermeket.

"Elcsúsztam, jó nagyot estem, fájt is a lábam, de csak másnap reggel, amikor duplájára dagadt, mentem el orvoshoz. Kiderült, két helyen is elrepedt a jobb bokám és a sípcsontom" – árulta el a színésznő, akit barátnője meghívott magához gyógyulgatni, mivel a férje, Gulyás Buda, Balázs Béla-díjas operatőr külföldön forgat.

"Bálint Marika, a legjobb barátnőm nem hagyta, hogy egyedül maradjak. Közölte: kaja nélkül addig sántikálnék a lakásban vagy ügyetlenkedek a fürdéssel, amíg még jobban összetöröm magam" - magyarázta.

Forrás: TV2/Mokka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.