Jane Fonda intim plasztikai beavatkozáson esett át: nyíltan vállalja

Forrás: DuJour Magazine -
Jane Fonda szex intim plasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda őszintén mesélt plasztikai beavatkozásairól. Elárulta, hogyan hidalta át a korából adódó szexuális nehézségeket. Nyíltan és őszintén mesélt a világsztár.

öregedéssel megváltozik az egész testünk, ami sajnos még a szexuális szokásainkra is hatással van. A 81 éves színésznő, Jane Fonda őszintén mesélt erről, valamint arról is, hogyan hidalta át a menopauza kellemetlen időszakát.

Jane Fonda a legdögösebb 80 éves: ez a titka Forrás: DuJour Magazine

Az arc- és mellpasztika mellett intim beavatkozásokon is átesett a színésznő.

„30 százalék genetika, 30 százalék jó szex, 30 százalék sport és egészséges életmód, a többi 10 százalék pedig a plasztikai sebészemnek köszönhető. Én is átestem már intim, fiatalító beavatkozásokon” – árulta el örök fiatalságának titkát Jane Fonda, írta meg a hot! magazin.

Évtizedek óta harcol a gyilkos kórral Jane Fonda

Jane Fonda nagyon hosszú ideje küzd a rákkal, eddig azonban nem beszélt erről. Most a Vogue magazinban vallott a harcáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.