Váratlan műtéten esett át Caramel

Forrás: szabadter.hu -
Caramel műtét szájsebészet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műtét miatt le kellett mondania a hétfő estére tervezett, debreceni koncertjét Caramelnek.

Hétfőn reggel váratlan szájsebészeti műtéten esett át Caramel, ezért le kellett mondania az esti koncertjét.

"Kedves Debreceniek, Kedves Közönségem!
Őszinte sajnálattal és csalódottsággal le kell mondanom a mai, Szabadtéri Színpadra tervezett fellépésemet. Ma reggel ambuláns szájsebészeti műtéten estem át. A szájpadlásomat fel kellett vágni egy tegnap éjjel jelentkező, agresszív gyulladás miatt. Szájzáram van és antibiotikumot szedek, amely sajnos ellehetetleníti az előadást.
Bízom benne, hogy mihamarabb be tudjuk pótolni a koncertet, amelyre hetek óta készültem a patinás helyszín és a mindig kiváló debreceni közönség miatt. A jegyek természetesen visszaválthatók.
Köszönöm szépen a megértéseteket,
Szeretettel: Caramel" - írta a Facebookon az énekes.

Gyors gyógyulást kívánunk!



Súlyos betegen is játszik Újlaki Déneshttp://www.life.hu/drlife/20190819-sulyos-betegen-is-jatszik-ujlaki-denes.htmlUjlaki Dénesnél 2015-ben diagnosztizáltak prosztata rákot, a színész azonban nem adja fel, betegen is színpadra áll.Dr. LifeOrigoTiszti főorvos: emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációjahttp://www.life.hu/drlife/20190819-tisztifoorvos-emelkedik-a-parlagfu-pollenkoncentracioja.htmlA következő napokban várhatóan tovább emelkedik a parlagfű pollenkoncentrációja: országszerte elérheti a nagyon magas szintet, sőt az erősen fertőzött területek közvetlen környezetében extrém magas is lehet - közölte a tiszti főorvos hétfőn a Facebook-oldalán. Dr. LifeA mellrákkal küzdő Olivia Newton-John nyilatkozott az állapotárólhttp://www.life.hu/drlife/20190815-a-mellrakkal-kuzdo-olivia-newton-john-nyilaktozott-az-allapotarol.htmlOlivia Newton-John mellrákkal küzd, most nyilatkozott arról, hogy érzi magát. Dr. Life--Sas József idén már nem áll színpadrahttp://www.life.hu/drlife/20190815-sas-jozsef-iden-mar-nem-all-szinpadra.htmlSas József abban reménykedett, hogy gyorsan halad majd a gyógyulása és idén még színpadra állhat, de felesége szerint erre nincs esély. Dr. LifeMTI/Kollányi PéterSzuperbaktériumot vizsgáltak a kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190815-szuperbakteriumot-vizsgaltak-a-kutatok.htmlA clostridium difficile szuperbaktérium eredetét vizsgálták a kutatók. Dr. Life--Szakemberek elárulták, kell-e minden nap zuhanyoznihttp://www.life.hu/drlife/20190814-szakemberek-elarultak-kell-e-minden-nap-zuhanyozni.htmlKiderült, tényleg szükséges-e minden nap fürödni. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.